Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Misliker semifinaler på Wembley

- Tar vekk noe fra finalen, sier Ferguson.

(Dagbladet.no): Denne helga spilles kvartfinalene i FA-cupen. Manchester United møter Portsmouth klokka 13.45 i dag.

Og selv om det bare er kvarten, får vinnerlaget en tur til Wembley i gevinst. I år spilles nemlig begge semifinalene på Wembley i London, i tillegg til den tradisjonsrike finalen.

Manchester United-manager Alex Ferguson synes ikke dette er noen god idé.

- Jeg tror det er et mål for enhver fotballspiller å en dag komme til finalen på Wembley. Å spille semifinalene på Wembley tar vekk noe av den virkelige rusen ved å komme til finalen, sier han ifølge SportingLife.

Han synes heller ikke det er spesielt god økonomi å legge semifinalene i London, selv om de skal spilles på nøytral grunn.

- Prisene på Wembley er veldig høye. Prisnivået i London er enormt sammenliknet med hvor som helst ellers i landet. Hvis vi fikk en semifinale mot Middlesbrough måtte begge lag reist til Wembley, mens vi kunne spilt hos Manchester City, Liverpool eller Everton.

• Følg dagens to kvartfinaler i FA-cupen og tre Premier League-kamper direkte på live.dagbladet.no

- SÅ TAR DU BALLEN BAK HODET: Manager Alex Ferguson ga trener Ole Gunnar Solskjær en kjapp oppfrisking i innkast-teknikk på United-treninga sist mandag. Foto: Jon Super, AP/Scanpix
- SÅ TAR DU BALLEN BAK HODET: Manager Alex Ferguson ga trener Ole Gunnar Solskjær en kjapp oppfrisking i innkast-teknikk på United-treninga sist mandag. Foto: Jon Super, AP/Scanpix Vis mer
image: Misliker semifinaler på Wembley
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media