Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mislikte legendens kommentarer etter VM

- Jeg var ikke særlig fornøyd.

IKKE VELDIG FORNØYD: Michael Matthews var ikke særlig fornøyd med VM-sølvet i Richmond. Han var ikke mer fornøyd med Robbie McEwens kommentarer i etterkant. Foto: Geoff Burke (Scanpix/Reuters)
IKKE VELDIG FORNØYD: Michael Matthews var ikke særlig fornøyd med VM-sølvet i Richmond. Han var ikke mer fornøyd med Robbie McEwens kommentarer i etterkant. Foto: Geoff Burke (Scanpix/Reuters) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(procycling.no): Michael Matthews var ikke fornøyd med Simon Gerrans etter årets VM.

- Jeg tror vi spurtet mot hverandre, dessverre. Vi hadde to kapteiner, så det er slik det er, sa australieren etter VM-sølvet.

Les også: Skuffet sølvmedaljør klagde på Gerrans

De to landsmennene er til daglig lagkamerater i Orica-GreenEDGE, og spurtlegenden Robbie McEwen uttalte i etterkant at dette kunne føre til en splid innad i storlaget.

- Det kommer til å gjøre tingene litt vanskeligere for sportsdirektørene hos Orica-GreenEDGE dersom de to ryttere sykler sammen, fordi det virker til å være noe fiendtlighet der, sa McEwen etter VM.

Ikke fornøyd med legende
Det likte ikke Matthews særlig godt.

- Det Robbie snakket om med en rift, tror jeg er fikset nå. Alle sa det de ønsket å si. Vi er alle profesjonelle ryttere, vi er her av en grunn. Vi ønsker å vinne ved hver mulighet, sier Matthews til Fairfax Media ifølge smh.com.au.

- Jeg var ikke veldig fornøyd med kommentaren (fra McEwen), fordi både jeg og Simon er vinnere. Vi så begge en mulighet til å vinne VM, og begge ønsket å gå for det.

25-åringen mener han og den ti år eldre lagkameraten har renset luften.

- Alt er ordnet, vi respekterer hverandre som ryttere, så jeg tror vi bare går videre og forhåpentligvis oppnår flere resultater. Jeg tror det jeg må ta ut av dette er at prestasjonen min var veldig bra. Jeg gjorde alt jeg sa jeg skulle gjøre i rittet.

- Må gå videre
Den eneste gangen Matthews ikke agerte som han kanskje burde, var da Peter Sagan satt inn det vinnende angrepet.

Da var australieren plassert litt for langt bak, og kunne derfor ikke henge seg på slovaken.

- Det var nøkkelpunktet. Spurten var slik den var... Nå må vi bare gå videre og forhåpentligvis ikke gjøre den samme tabben igjen.

Til tross for mediaoppmerksomheten de oppriktige svarene etter VM-sølvet ga, ville Matthews sagt det samme igjen.

- Jeg angrer ikke på noe jeg sa. Jeg mener jeg sa det som trengte å bli sagt, og etter rittet snakket vi sammen og ordnet opp.

Denne artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!