Mislykket fransk åpning

Helstad og Strømstad tapte i debuten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thorstein Helstad og Fredrik Strømstad fikk sin debut i fransk liga, men det endte med et surt 0-1-tap for Le Mans-spillerne.

Helstad, som gikk til den franske klubben for kort tid siden, fikk plass i startoppstillingen da Lorient kom på besøk i sesongåpningen lørdag. Nordmannen markerte seg med godt spill, ifølge franske medier.

Men i åpningsminuttene ble han for alene på topp for Le Mans. Dermed uteble også de store sjansene. Da han først fikk muligheten, slet den norske storscoreren med å overliste en god Fabien Audard i Lorient-målet.

Dermed gikk lagene målløse til hvilen, men kort tid ut i annen omgang viste Helstad klasse. Nordmannen brukte styrken sin for det den var verdt inne i boksen, og ga ballen videre til Mathieu Coutadeur som hamret den i stolpen.

Til tross for et spillemessig overtak ville det seg ikke for Le Mans. Annerledes var det for gjestene. Etter 57 minutter ble Kevin Gameiro hindret av Ibrahima Sory Camara i boksen, og dommeren pekte resolutt på straffemerket.

Christophe Jallet var sikker med straffen og ga Lorient 1-0-ledelsen som skulle holde seg kampen ut. Fredrik Strømstad ble byttet inn for Le Mans da det gjensto en halvtime av kampen. Helstad fikk 90 minutter og viste ingen tegn til å slite med kneskaden han pådro seg tidligere i sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer