Miss-brukt

Den islandske versjonen av Se og Hør skriver at John Carew er vilt forelsket i Miss Skandinavia. Carew selv er drittlei av å bli koblet til forskjellige skjønnheter.

- John kjenner ingen islandsk miss. Dette er oppdiktet, etter det John sier til meg, sier Carews agent Per Flod til Dagbladet.

Bladet skriver at Carew kom i kontakt med Mris Björk Arnadsttir (21), som er Miss Skandinavia, «gjennom sin agent Geir Killingland». 21-åringen hevder at Carew og Killingland ringer henne opp til fem ganger daglig og at fotballstjernen har invitert henne på flere fotballkamper - noe hun konsekvent skal ha takket nei til, siden hun allerede har kjæreste.

- Det er veldig kjedelig at John blir utnyttet. Alt går på bekostning av ham. John selger, og de oppnår det de vil. Det er ikke slike oppslag John vil ha. Han ønsker å identifiseres med det han gjør på fotballbanen, sier Flod.

Carews agent mener at ukebladet farer med rein løgn.

- Det er ikke riktig at Killingland er Johns agent. Det er jeg og bare jeg som er hans agent. Geir Killingland har to- tre ganger søkt å utnytte John i sin markedsføring av sine misser. Vi kan ikke akseptere hvis dette er en planmessig utnytting av John og hans navn, sier agenten, som ikke har bestemt seg for hva de skal gjøre.

Dagbladet lykkes ikke å komme i kontakt med Killingland i går kveld.

MISSEN: Mris Björk Arnadsttir.
LEI AV DAMENE: John Carew.