Miss Sveits: - Han kan lade opp hjemme hos meg

Inviterer Roger Federer hjem for å finne formen.

 MODELL:  Christa Rigozzi var med og kjempet om tittelen som Miss Universe i 2007. Foto: Darren Decker / AP / NTB Scanpix
MODELL: Christa Rigozzi var med og kjempet om tittelen som Miss Universe i 2007. Foto: Darren Decker / AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Roger Federer har jobbet i motbakke den siste tiden.  Sveitseren har mistet statusen som verdens beste tennisspiller, og har gått på flere smeller. I Wimbledon gikk han ut i andre runde.

Det er uvant kost for den tidligere verdenseneren.

Nødhjelp Federer har store smerter i ryggen skriver SVT. Det kan være årsaken til den dårlige formen.

- Jeg har alvorlige problemer med ryggen. Jeg måtte ta betennelsesdempende tabletter før turneringen i Hamburg, forklarer Federer til SVT.

Nå ser det ut som Federer får uventet hjelp for å finne tilbake toppformen.

Miss Sveits, Christa Rigozzi, stiller gjerne opp for sin landsmann.

- Roger behøver å hvile kropp og sjel slik at han kan få litt distanse fra det hele, sier Rigozzi til Blich. Hun har sympati for tennisspillerne, og vil gjerne gi han en spesiell behandling så han kommer tilbake i toppslag.

- Jeg inviterer Roger, Mirka (kona journ.anm.) og barna til mitt hus i Ticino. Han kan lade opp hjemme hos meg. Det er godt skjult og det finnes ingen paparazzier her, sier hun.

Finne former Hva Federer kommer til å si om tilbudet er ennå ikke kjent. Men det spørs om kona Mirka er fornøyd med den spesielle invitasjonen.

Federer vil uansett konsentrere seg om å komme tilbake til toppslag. US Open starter allerede om fire uker.

- Min førsteprioritet nå er ryggen. Jeg kan ikke trene for fullt, og må jobbe med rehabiliteringsøvelser for å komme tilbake, sier han ifølge Aftonbladet.