Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Miss USA hjalp ikke mot seilmiss

Piratene hadde Miss USA ombord i kveldens havneseilas. Det hjalp ikke stort.

«Pirates of the Caribbean» jaktet på toppscore i kveldens havneregatta i Baltimore. De hadde til og med tatt ombord nylig kårede Miss USA, Tara Connor, som maskot under seilasen.

Det hjalp ikke stort. For «Movistar» med Bouwe Bekking som skipper stakk av tidlig i regattaen og holdt teten helt til mål.

Etter 2,5 timers seilas var det duket for spansk seier i USA. Og dermed er det igjen klart for storslagen feiring i Spania.

Rykker opp

Da Movistar gikk til topps på etappen mellom Melbourne og Wellington tidligere i år ble hendelsen toppoppslag i spanske nyhetssendinger. Dèt er mildt sagt ikke vanlig i det fotballgale landet.

«Brasil 1», med Torben Graël som skipper, tok andreplassen på havneregattaen i Chesapeake Bay, mens Miss USA og skipper Paul Cayard på båten «Black Pearl» endte på tredjeplass.

Cayard kjempet knallhardt på slutten og samtidig som vinden døde hen var det like før amerikanerne innhentet «Brasil 1». Men Graël holdt unna og erobret sølvet i Baltimore. Men tredjeplassen til «Black Pearl» fører til at amerikanerne rykker opp til tredjeplass i sammendraget og skyver «ABN Amro Two» ned til fjerdeplass.

Sist - som alltid

MISSEHJELP: Kanskje ble mannskapet på «Pirates of the Caribbean» distrahert av å ha selveste miss USA, Tara Conner, om bord som maskot. Innsatsen var i hvert fall ikke mye å skryte av. Her er hun flankert av skipper Paul Cayard (t.h.) og Roy Disney. Foto: Volvo Ocean Race
MISSEHJELP: Kanskje ble mannskapet på «Pirates of the Caribbean» distrahert av å ha selveste miss USA, Tara Conner, om bord som maskot. Innsatsen var i hvert fall ikke mye å skryte av. Her er hun flankert av skipper Paul Cayard (t.h.) og Roy Disney. Foto: Volvo Ocean Race Vis mer

«Brunel» er endelig tilbake i Volvo Ocean Race. De har modifisert båten kraftig og skaffet seg splitter ny seilgarderobe. Bruken av penger ser ikke ut til å ha hjulpet det aller minste. «Brunel» havnet igjen aller sist i regattaen, og den australske båten ser ikke ut til å få noe stort løft videre i jorda-rundt-seilasen.

Femteplassen i kveldens havneseilas gikk til svenske «Ericsson Racing Team», som i allefall fikk to plasser bedre enn etappen fra Rio de Janeiro til Baltimore. Svenskene tok fjerdeplassen i kveld, mens kveldens aller største overraskelse var «ABN Amro One» som havnet nest sist, til og med bak ungdomsbåten «ABN Amro Two».

6. etappen i Volvo Ocean Race går fra Annapolis til New York og starter starter søndag 7. mai.

Lengden på etappen er på ca 400 nautiske mil.

<B>DEN LILLE HAVFRUEN:</B> Slik reagerte Tara Conner da hun fikk beskjeden om at hun skulle være gallionsfigur på «Pirates of the Caribbean» i Volvo Ocean Race.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media