Misset på straffespark

BERLIN (Dagbladet): - Ergerlig. Men det hjelper lite å forbanne seg selv. Sånt skjer, konstaterte Kjetil Rekdal (29) etter at han misset på straffespark i Bundesliga-avslutningen for 50 000 skuffede tilskuere på Berlins Olympiastadion. Hertha tapte trolig kampen på det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For ei uke siden var det Kjetils velplasserte straffe i venstre hjørne som sikret 1-0-seieren over storlaget Bayer Leverkusen. I går siktet han til høyre - og tullet bort muligheten til å innhente Duisburgs 2-1-ledelse fem minutter ut i andre omgang.

- Plasseringen var bra, men skuddet ble ikke hardt nok, sier Kjetil.
Duisburgs reservekeeper Giantaras Stauce fikk slått ei hånd på ballen, som deretter traff stanga og gikk til side for mål.

Uten Gill

Nettopp denne prestasjonen og en rekke gode parader fra Litauens landslagskeeper kan bety at Thomas Gill (32) kan få problemer med å beholde keeperplassen i Duisburg.

- At jeg valgte Stauce i denne kampen, skyldtes ikke mistillit til Gill. Jeg ville spare ham til cupfinalen mot Bayern München lørdag, forklarer Duisburg-trener Friedhelm Funkel.

Sur på lagkameratene


Thomas sjøl er fast bestemt på å gjenerobre keeperplassen til den tyske cupfinalen, som også spilles på Olympiastadion i Berlin. Han har heller ikke gitt opp håpet om plass i Drillos-troppen til Frankrike-VM.

For Hertha BSC ble sesongfinalen skuffende for hjemmepublikummet, som møtte opp med kjempeforventninger i 25 varmegrader.

- Jeg kommer til å snakke alvorlig med flere av mine medspillere. Den innstillingen som enkelte viste i denne kampen, hører ingen steder hjemme. At kampen ikke hadde noen betydning, er ingen unnskyldning, sier Kjetil.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer