STOPPET SPILL: Flere spillselskaper stoppet spill på kampen mellom Lucianos Chiveo og Marco Biagiantis Catania i helgen etter unormalt høye innsatser på uavgjort i kampen som endte 1-1.Foto: SCANPIX/ AP Photo/Franco Debernardi
STOPPET SPILL: Flere spillselskaper stoppet spill på kampen mellom Lucianos Chiveo og Marco Biagiantis Catania i helgen etter unormalt høye innsatser på uavgjort i kampen som endte 1-1.Foto: SCANPIX/ AP Photo/Franco DebernardiVis mer

Mistanke om kampfiksing i Serie A

Unormalt høye innsatser på uavgjort mellom Chievo og Catania.

|||

Flere spillselskaper stoppet spill på den italienske seriekampen i helgen mellom Chievo og Catania.

Det ble spilt heftig på uavgjort. Kampen endte 1-1.

Allerede torsdag i forrige uke ble spill på kampen stoppet.

Italias fotballforbund (FIGC) prøver å samle informasjon om kampen, men ifølge repubblica.it har ikke FIGC startet en offisiell etterforskning.

The Sun skriver at sju selskaper reagerte på unormalt høye innsatser på poengdeling i Verona.

- Vi så at det kom en rekke innsatser på uavgjort, og valgte å stenge for videre spill, sier Ladbrokes David Williams til avisen.

Hos Betfair skal det ha kommet innsatser på 2 millioner pund, i underkant av 18 millioner kroner, for uavgjort i den aktuelle kampen. Ytterligere var det innsatser på 217.000 pund, rundt 2 millioner kroner, for 1-1.

Sergio Pellissier ga Chievo ledelsen etter 64 minutter, mens Catania utlignet på straffespark etter 73 minutter. Høydepunkter fra kampen er blant annet lagt ut på YouTube.

Nyheten om mye spill på uavgjort i den aktuelle kampen er mye diskutert på internasjonale spillsider.

(NTB)