Norges storseier over Honduras

Mistenker kampfiksing etter ydmykelsen

TV 2s Jesper Mathisen er bombesikker på at Honduras spilte for å tape. Stort.

MÅLMASKIN: Erling Braut Haaland scoret ni mål mot Honduras. Han vil ikke tenke på mulig kampfiksing i storseieren. Foto: NTB scanpix
MÅLMASKIN: Erling Braut Haaland scoret ni mål mot Honduras. Han vil ikke tenke på mulig kampfiksing i storseieren. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Målfesten ville ingen ende ta da Norge møtte Honduras i U20-VM torsdag kveld. De norske gutta kunne til slutt gå av banen med 12 nettkjenninger, hvorav hele ni ble scoret av stjernespiss Erling Braut Haaland.

Tidligere i mesterskapet har Honduras tapt 5-0 mot New Zealand og 2-0 mot Uruguay. Laget har ikke scoret et eneste mål, og endte opp med en negativ målforskjell på 19 innslupne mål.

Underveis i kampen mot Norge reagerte flere på at scoringene aldri så ut til å ta slutt. Noen så et Honduras-lag som hadde gitt opp, og ikke klarte å yte motstand med to færre spillere på banen. Andre spekulerte i kampfiksing, deriblant TV 2s fotballekspert, Jesper Mathisen.

- Ingen tvil

Han la ut denne Twitter-meldingen underveis i Norges storseier:

Den tidligere Start-spilleren mener at Honduras må ha fått betalt for å tape, og at de trolig tjente store penger på kampen. Mathisen, som også jobber som oddsekspert i TV 2, utdyper meningene sine overfor Nettavisen.

- For meg er det ingen tvil. Her er det noen som har plassert masse penger på Norge underveis i kampen. Honduras-spillerne har gjort jobben sin. De ønsket nok å tape så mye som mulig her, sier han til nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer