- Mistenker virusinfeksjon

Rambekk sendt til sjukehus med brystsmerter.

(Dagbladet.no): Da Anders Rambekk ble byttet ut halvveis i braknederlaget mot Brann, var det ikke fordi han var spillemessig dårlig.

- Han fikk høy puls og følte trykk i brystet, og dette var første gangen han opplevde det i forbindelse med fysisk aktivitet, forteller LSK-lege Bjørn Schultzen til Dagbladet.no.

Derfor ble det besluttet å sende backen til sjukehus, hvor de foreløpige undersøkelsene har gitt oppløftene resultater.

- Blodprøver og EKG (elektrokardiogram, journ.anm.) har ikke vist at noe er feil. Men han blir på hjerteovervåkningen over natta, for dette er noe vi må følge med videre, sier Schultzen.

I morgen skal 31-åringen gjennom videre undersøkelser, som ultralyd, men klubblegen har allerede en teori om hva som feilet Rambekk.

- Han fortalte at han har følt seg litt uvel også tidligere i helga, så jeg mistenker at det kan være en virusinfeksjon som påvirket hjertet, sier han.

UNDER OVERVÅKNING: Anders Rambekk (t.h.), her i aksjon mot Daniel Braaten tidligere i sesongen, ble sendt til sjukehus under dagens Lillestrøm-kamp. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
UNDER OVERVÅKNING: Anders Rambekk (t.h.), her i aksjon mot Daniel Braaten tidligere i sesongen, ble sendt til sjukehus under dagens Lillestrøm-kamp. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer