Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mistenkt for grov mishandling etter dramatisk masseslagsmål

- Det er veldig alvorlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det gikk hardt for seg før kampen Champions League-kampen mellom Åge Hareides Malmö og storklubben Real Madrid i slutten av september. Flere Malmö- og Real Madrid-hooligans barket sammen i sentrum på høylys dag.

Dagbladets reporter På Marius Tingve ble selv vitne til dramatiske scener på vei til Swedbank Stadion. Et titalls menn i 20-årsalderen kom plutselig løpende over Stortorget i Malmø, med flere politibiler etter seg.

Som videoen øverst i saken viser, kastet konstabler seg etterpå over supportere på desperat flukt.

Nå sitter en spansk 28-åring i varetekt, mistenkt for grov mishandling. Det melder svenske Expressen. Han skal ha slått en annen mann med en treplanke.

- Det er veldig alvorlig det jeg er anklaget for og jeg har ikke gjort det, sier han i avhør.

Det var rundt 30 hooligans som barket sammen før kampen. Minst to ble arrestert, og det er en av disse som fortsatt er i varetekt.

Det er politimannen som overmannet den mistenkte som er et sentralt vitne i saken. Politimannen hevder han så hendelsen på tre-fire meters avstand.

- Om han sier at han har sett det har han kanskje tatt feil menneske, sier den mistenkte.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!