IKKE TIL USA: Alexis Sanchez får ikke bli med resten av laget grunnet skattesvindelen i Spania. Her fra FA-cupens fjerde runde i januar. Foto: Reuters/Paul Childs
IKKE TIL USA: Alexis Sanchez får ikke bli med resten av laget grunnet skattesvindelen i Spania. Her fra FA-cupens fjerde runde i januar. Foto: Reuters/Paul ChildsVis mer

Alexis Sanchez ikke til USA:

Mister deler av sesongoppkjøringa etter å ha blitt nektet USA-visum

Alexis Sanchez er dømt for skattesvindel. Det stopper muligheten til å reise inn til USA.

Manchester United-stjerna Alexis Sanchez var ikke med troppen som i dag reiste til USA for sesongoppkjøringa.

Chileneren skal ikke ha fått innvilget visum til å reise til USA, noe som trolig skyldes skattesvindlingen Sanchez ble dømt for i februar. Det skriver blant annet britiske BBC.

Angrepsspilleren ble dømt til 16 måneders betinget fengsel for å ha lurt unna én million euro, rundt 9,7 millioner kroner, da han spilte for Barcelona i 2012 og 2013.

Amerikansk lov sier at ingen som er kjent skyldig i svindel kan innvilges visum for innreise i landet. Sanchez sine advokater har forsøkt å løse problemet, men prosessen har tatt lengre tid enn først antatt.

Flere VM-spillere på ferie

Manchester United åpner mot Club America på fredag, og møter videre San Jose Earthquakes, AC Milan, Liverpool og Real Madrid.

Spillere som har deltatt i årets VM har fått ferie av klubben og reiser ikke over dammen for den første kampen i USA. Det gjelder da Marcus Rashford, Phil Jones, Ashley Young, Jesse Lingard, Romelu Lukaku, Marouane Fellaini og Paul Pogba, skriver svenske Aftonbladet.

Det er ifølge avisa fortsatt usikkert om svenske Victor Nilsson Lindelöf rekker til Michigan der kampen spilles på fredag.