Mister Fabregas, nå vil Moyes hente Luka Modric

Og Bales foreldre er i møter med Tottenham. Dagens ryktebørs.

 GIR IKKE OPP:  David Moyes har ikke lykkes på overgangsvinduet så langt i sommer. Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP / NTB Scanpix
GIR IKKE OPP: David Moyes har ikke lykkes på overgangsvinduet så langt i sommer. Foto: PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester United har ikke lagt skjul på at de vil hente en supersignering i  sommer. Eierne vil gjøre alt i sin makt for å gi David Moyes en drømmestart i klubben.

Gareth Bale, Cesc Fabregas og Cristiano Ronaldo skal ha vært på toppen av Moyes ønskeliste. Men det ser ikke ut som United lander noen av spillerne. I går bekreftet Fabregas at han blir i Barcelona, skriver The Sun.

I stedet skal  den nybakte United-manageren ha snudd seg til Luka Modric. Den tidligere Tottenham-spilleren er nå hovedmålet til klubben, skriver The Times.

Moyes skal være desperat etter å tilføre mer kreativitet til midtbanen. Skotten skal være villig til å betale 25 millioner pund for boksåpneren fra Kroatia, skriver avisa.

Bale-emma Det er ingen stopp i ryktemølla rundt Gareth Bale.  Den potensielle overgangen dominerer nyhetsbildet. Tottenham skal ikke være interessert i å selge sin juvel, som ønsker seg bort. Overgangen er så stor at Tottenham-eier Daniel Levy har avbrutt sin ferie for å snakke med spilleren.

Men nå har også mamma og pappa Bale engasjert seg i saken, skriver The Sun. De to var med da Bale hadde møter med klubben i går. Sønnen skal være svært lysten på en overgang Real Madrid. Om han hadde med mamma for psykisk støtte eller bare for å presse gjennom en overgang, vites ikke.

- Jeg gikk i sjokk da jeg så foreldrene, sier en kilde til The Sun.

Klausul-krøll Javier Hernandez tok Manchester United med storm i fjor. Den fotrappe meksikaneren, som bor i offside, imponerte mange med sine giftige avslutninger. I kjent Solskjær-stil kom Hernandez inn og scoret mål da klubben trengte det som mest.

Nå kan eventyret være over, skriver The Mirror.  Den spanske storklubben Valencia har sett seg ut Hernandez som en perfekt erstatter for Roberto Saldado, og vil lokke spissen til Spania med lovnader om mer spilletid.

Saldado skal være på vei til Tottenham. Spanjolen har en utkjøpspris på 25 millioner pund, og den skal London-klubben være villige til å betale, skriver Daily Mail.

Luis Suarez er fortsatt Liverpool-spiller. Men hvor lenge? The Mirror mener å vite at Arsenal er bitt av Suarez-basillen, og ikke kommer til å gi etter før han er i London. Men Arsenal vil ikke øke budet. I stedet håper de at klausulen i Suarez' kontrakt gjør at de kan få uruguayaneren for 40 millioner pund.

Ifølge Liverpool gjør klausulen ikke noe annet enn at klubben må informere spilleren om budet, mens Suarez' agent og Arsenal mener han kan gå.

David Luiz har vært linket til Barcelona tidligere i sommer. Nå har Bayern München kastet seg inn i kampen om spilleren. Det skriver The Telegraph.

Pep Guardiola har planlagt et bud på over 300 millioner kroner, skriver avisa.

Drogba-retur? Det er skrevet mye om vennskapet mellom Jose Mourinho og Didier Drogba. «The Special One», som i følge seg selv, ikke er spesiell lenger, har utalt at han ønsker at alle hadde vært som Drogba.

Nå skal Mourinho være desperat etter å få sin tidligere elev tilbake til klubben, skriver Express.  Drogba har igjen ett år av kontrakten i Galatasaray, og skal ønske seg tilbake til Chelsea.