Mister jobben om Norge vinner

Ikke rart Tyrkia-sjefen ser betenkt ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med tap i morgen er Tyrkia ute av kampen om EM-billett. Da ryker også jobben til landslagssjef Fatih Terim.

- Det er naturlig med mye press på en trener slik situasjonen er blitt, men vi takler presset, sier Terim på NTBs spørsmål.

54-åringen er tyrkisk landslagssjef for annen gang. Han har også trent storlag som Fiorentina, Milan og Galatasaray. Lite biter på den blide veteranen.

- Vi må kontrollere våre følelser. Min oppgave er å ha kontroll på det hele, slik at spillerne beholder roen, forklarer Terim.

Det endte 2-2 da Norge og Tyrkia møttes på nøytral bane i Frankfurt i mars. To keepertabber fra Thomas Myhre reddet ett poeng for Terims lag.

- Det skjer mange feil i fotballen, men husk at vi ikke satte de store, enkle sjansene som vi burde scoret på, sier Terim som ikke ville svare på om det er en ulempe for Tyrkia at Norge har skiftet målvakt siden uavgjortkampen.

Derimot er Terim klar på at Norge har fordel av å spille på Ullevaal.

- Norge har fordel av å spille på hjemmebane foran egne fans. Poengsituasjonen i gruppen har endret seg veldig siden starten. Norge har gode spillere, men vi har aldri snakket om tap. Noe slikt tenker vi overhodet ikke på. Vi vil heller snu trenden, og går for seier, sier Terim.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer