Mister playoff mot Sverige etter bisarr kjøkkenskade

Tungt slag for Danmark.

 KLØNET DET TIL  På eget kjøkken. Leon Andreasen kan ikke spille playoff-kampene mot Sverige etter en knivulykke på hjemmebane. Foto: NTB Scanpix
KLØNET DET TIL På eget kjøkken. Leon Andreasen kan ikke spille playoff-kampene mot Sverige etter en knivulykke på hjemmebane. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Mens Norge må slå Ungarn for å komme til neste års EM i Frankrike - møtes våre to naboer Danmark og Sverige til duell.

Danmark, som allerede sliter med skader på flere spillere, fikk i dag enda et slag i ansiktet.

32 år gamle Leon Andreasen, som har spilt meget bra for klubblaget Hannover 96 den siste tida, er nemlig satt ut med en skade som både er bisarr og komisk.

Det danske fotballforbundet forklarer i en pressemelding at Andreasen var i en knivulykke.

Han var hjemme og skar seg selv på en skarp kniv da han skulle åpne en pakke. Det førte til en svært dypt sår mellom tommelen og pekefingeren. Såret var så dypt at han måtte gjennom en operasjon, og nå har gips på hele underarmen.

- Det er så kjipt som det kan bli. Leon har vært plaget av mye skader som har gjort at han mister viktige kamper. Og nå får han en skade som ikke har noe med fotball å gjøre. Det er synd for ham og veldig kjipt for laget, sier den danske treneren Morten Olsen i pressemeldingen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram