AKTUELL FOR ARSENAL: Det blir vanskelig for Ståle Solbakken å holde på Podolski hvis det skulle tikke inn et bud fra The Emirates. Foto: AP Photo/dapd/ Timur Emek
AKTUELL FOR ARSENAL: Det blir vanskelig for Ståle Solbakken å holde på Podolski hvis det skulle tikke inn et bud fra The Emirates. Foto: AP Photo/dapd/ Timur EmekVis mer

Mister Ståle Solbakken stjernespiller Podolski til Arsenal?

Her er årets første ryktebørs.

(Dagbladet): Her er ryktebørsen i starten av januar-vinduet:

Vi er i januar 2012, noe som betyr at det engelske overgangsvinduet igjen er åpnet. Den neste måneden vil for mange fans inneholde neglebiting, jubel, skuffelse og raseri etter hvert som klubben i ditt hjerte kjøper eller selger spillere.

Under fjorårets overgansvindu dro Fernando Torres til Chelsea for hele 50 millioner pund (rundt 460 millioner kroner) på den siste dagen av overgansvinduet. Det ble en dramatisk avslutning hvor Liverpool erstattet spanjolen med Andy Carroll, som absolutt ikke har svart til forventingene på Anfield.

Kenny Dalglish har tilsynelatende fått frie økonomiske tøyler av de nye eierne i Liverpool, og nå kan manageren dra på handletur igjen. Det har i de siste dagene gått sterke rykter om at klubben vil prøve å lokke til seg den engelske landslagsspissen Darren Bent for 24 millioner pund (rundt 223 millioner kroner).

Går ingen steder Det kan bli en sårt tiltrengt tilvekst til klubben som mest sannsynlig må se Suarez på tribunen i åtte kamper etter rasisme-dommen. I tillegg har Andy Carroll vært en skygge av den spilleren han var i Newcastle. Men Aston Villa manager McLeish vil holde på spissen sin.

- Ja, jeg sier det nå, han drar ingen steder, sa ALex McLeish etter 3-1 seieren mot Chelsea ifølge The mirror.

MÅLSCORER SØKES: Liverpool har slitt med uttelingen på sjansene denne sesongen, kanskje Darren Bent er svaret på problemet. Spissen finner ofte veien til nettmaskene. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
MÅLSCORER SØKES: Liverpool har slitt med uttelingen på sjansene denne sesongen, kanskje Darren Bent er svaret på problemet. Spissen finner ofte veien til nettmaskene. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer

Men øverst på ønskelisten til de røde står en defensiv midtbanespiller. Med brasilianeren Lucas ute for resten av sesongen mener Daily Mail at klubben ønsker å skaffe seg tjenestene til Fernando Reges fra Porto, eller Riccardo Montolivo fra Fiorentina. Det kan koste såpass mye at Bent må vente til sommeren med å få muligheten til å spille i rød drakt.

Podolski til Arsenal? Arsenal har hatt en imponerende sesong etter den katastrofale starten. Med tap av spillere som Fabregas, Nasri og Wilshere (skadet) var det mange som ikke trodde at laget ville holde følge med de beste klubbene i England.

Arsene Wenger har nok en gang fått mye ut av et urutinert mannskap, og gode nyheter for Arsenal-fansen er at toppscorer Robin van Persie ønsker å bli værende i klubben. Godt nytt er også at den aldrende franskmannen Thierry Henry ser ut til å gjøre comeback i London-klubben.

Med penger i banken er det også kanskje duket for noen signeringer i januar-vinduet. Øverst på ønskelisten skal Lukas Podolski være. Arsenal vil lokke Ståle Solbakken og Köln med 10 millioner pund (rundt 93 millioner kroner) ifølge papiravisen The Mail.

Spissen skal ha havnet på kant med klubbdirektør Volker Finke. Köln-direktør Claus Horstman innrømmer at det er rifter mellom partene.

- De to trenger ikke å elske hverandre, men de må respektere hverandre og stole på hverandre, sa Claus Horstman ifølge The Mirror.

ATTRAKTIV: Gonzalo Higuain er ønsket av Chelsea og Juventus. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA
ATTRAKTIV: Gonzalo Higuain er ønsket av Chelsea og Juventus. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA Vis mer

Arsenal har også blitt sterkt linket til Youann Gourcuff den siste tiden, men ifølge franske L`equipe er det russiske Zenit som er i førersetet om en overgang.

Ferguson fornøyd Like sikkert som at det vil være lag som er ute etter å forsterke stallen sin, er det at Alex Ferguson nekter for at han har planer om å kjøpe noen spillere. Den meriterte skotten fornekter seg ikke denne gangene heller, og sier at han er fornøyd med sin nåværende stall.

- Hvorfor putte et heftplaster på noe? Vi er ganske fornøyd med hva vi har i øyeblikket, sier Ferguson ifølge Sporting Life.

Og utdyper:

- Hvem vil selge deres beste spiller i januar? Jeg kan ikke se at det vil skje.

Manchester United har som kjent slitt mye med skader denne sesongen, og det går nok ikke mange dager før ryktet om Wesley Sneijder til United blusser opp igjen.

Higuain ønsket i Chelsea Chelsea går gjennom en liten krise for tiden. Med flere spillere på vei ut dørene vil nok Chelsea-boss Andre Villas-Boas være ute etter å skaffe seg forsterkninger den neste måneden.

Det har gått sterke rykter om at klubben ønsker å hente Real Madrid-spissen Gonzalo Higuain. Dette blir nå dysset ned av agenten til argentineren.

MYE TID TIL FERIE: Carlos Tevez har ikke fått mye spilletid denne sesongen, og Manchester City ønsker å kvitte seg med spilleren så fort som mulig. Foto: REUTERS/Mariano Paiz
MYE TID TIL FERIE: Carlos Tevez har ikke fått mye spilletid denne sesongen, og Manchester City ønsker å kvitte seg med spilleren så fort som mulig. Foto: REUTERS/Mariano Paiz Vis mer

- Ingen i Real Madrid har uttalt at de vil selge Higuain, og han har ingen intensjoner om å forlate klubben. Når det gjelder ryktet om at han er på vei til Chelsea og Juventus kan jeg bare si at det er to fantastiske lag, sier agent Higuain senior til den spanske avisen La Stampa.

Chelsea har lenge vært linket til Bolton-stopper Gary Cahill, men kan nå få konkurranse fra Liverpool. Kenny Dalglish skal være en stor beundrer av engelskmannen ifølge tribalfootball.

- Overrasket om vi henter noen Tottenham har overrasket mange denne sesongen. De fleste trodde nok at klubben skulle kjempe om en toppplassering, men få hadde vel trodd at de skulle bli en reell utfordrer til tittelkampen. Nå er Harry Redknapp så fornøyd med stallen at han ikke ønsker å hente flere navn til White Hart Lane i januar.

- Jeg kan ikke se at vi skal gjøre noe som helst, da ville jeg blitt overrasket. Det er vanskelig å finne spillere, og jeg kan ikke si at vi har noen spillere i tankene. Vi har en veldig sterk stall, sier Redknapp ifølge Daily Mail.

Tottenham har likevel blitt satt i forbindelse med en overgang for Carlos Tevez, men det blir for dyrt å lønne spilleren skal vi tro den frittalende manageren.

- Han er en fantastisk spiller, men jeg tror ikke vi har råd til lønningen hans da han tjener 200.000 pund i uka (rundt 1,8 millioner kroner). Vi betaler ikke slike summer i denne klubben, det er alt for mye, sier Redknapp.

Tevez endelig ut? Manchester City gjør det de kan for å bli kvitt argentineren, som skal ha blitt enig med AC Milan om de personlige betingelsene for spilleren. Italienerne vil imidlertidig helst ha spilleren på lån, men det vil ikke Manchester-klubben ha noe av.

TAKK FOR SIST: Thierry Henry skal være nære en comeback-overgang til sin tidligere klubb Arsenal. Her følger han Arsenal på The Emirates i romjula. Foto: REUTERS/Eddie Keog
TAKK FOR SIST: Thierry Henry skal være nære en comeback-overgang til sin tidligere klubb Arsenal. Her følger han Arsenal på The Emirates i romjula. Foto: REUTERS/Eddie Keog Vis mer

Nå har også AC Milan-rival Inter kastet seg inn i kampen om den lille angriperen. Hvis Tevez og Milan ikke blir enige kan det være duket for at Tevez spiller i blå drakt neste sesong ifølge Corriere dello Sport. Inter skal stå klare til å legge inn et bud.

Mario Balotelli er et annet navn som har vært mye fram og tilbake når det gjelder trivsel i England. Nå innrømmer spissen at han har snakket med begge Milano-klubbene om en overgang.

- Inter-president Massimo Moratti sa at han ville ta meg tilbake i et hjerteslag. Jeg takker han for det, men jeg vil ikke dra fra Manchester nå. Jeg tenker ikke å dra tilbake til Italia for øyeblikket, selv om jeg har snakket med AC Milan og Inter, sier Balotelli ifølge Daily Mail.

Selv ønsker Mancini å hente sin landsmann Danielle De Rossi hvis Roma åpner for salg av spilleren skriver SkySports.

ØNSKET I ITALIA: Mario Balotelli sier at han når som helst kan reise tilbake til Milano for å spille fotball. Foto: EPA/ROGER PARKER
ØNSKET I ITALIA: Mario Balotelli sier at han når som helst kan reise tilbake til Milano for å spille fotball. Foto: EPA/ROGER PARKER Vis mer
ITALIENER VIL HENTE ITALIENER: City-manager Roberto Mancini er interessert i Daniele De Rossi. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito
ITALIENER VIL HENTE ITALIENER: City-manager Roberto Mancini er interessert i Daniele De Rossi. Foto: REUTERS/Giampiero Sposito Vis mer