Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mister statusen som verdensener

Tyske Martin Kaymer jekkes ned fra golftronen.

MISTER TOPPLASSEN: Martin Kaymer misset både cuten i US Masters i Augusta tidligere i måneden og posisjonen som verdensener. Foto: AFP PHOTO / Saeed Khan
MISTER TOPPLASSEN: Martin Kaymer misset både cuten i US Masters i Augusta tidligere i måneden og posisjonen som verdensener. Foto: AFP PHOTO / Saeed Khan Vis mer

Tyske Martin Kaymer vil mandag miste posisjonen som verdensener i golf. Men hvem som tar over er usikkert.

Lee Westwood, som fyller 38 år søndag, ga seg selv en strålende bursdagsgave ved å gå til topps i Indonesian Masters. Den tidligere verdenseneren kan gå til topps igjen, men det er ikke garantert.

For en annen brite, Luke Donald, leder PGA-turneringen i South Carolina og vil passere Westwood med seier der. 33-åringen har ett slags margin på regjerende mester Jim Fyruk i turneringen som avsluttes natt til mandag.

Kaymer toppet rankingen i åtte uker, men har ikke spilt siden han ikke klarte cuten under US Masters i Augusta tidligere i måneden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media