Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mister storkampen mot Liverpool

Ederson blir ikke klar til helgas store Premier League-oppgjør mellom Manchester City og Liverpool.

SKADET: Manchester City-keeper Ederson skadet seg i midtuka og rekker ikke toppkampen mot Liverpool. Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith/NTB Scanpix
SKADET: Manchester City-keeper Ederson skadet seg i midtuka og rekker ikke toppkampen mot Liverpool. Foto: Action Images via Reuters/Lee Smith/NTB Scanpix Vis mer

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Manchester City-målvakten rekker ikke kampen søndag.

Det meldte Pep Guardiola på sin pressekonferanse fredag ettermiddag.

Den brasilianske målvakten skadet seg under onsdagens Champions League-møtet med Atalanta og blir ikke klar til søndagens avgjørende ligamøte med Liverpool.

Det skal være snakk om en muskelskade og Guardiola forteller at det fortsatt er uvisst når 26-åringen blir spilleklar igjen.

- Ederson vil ikke være klar til å spille på søndag. Hvor lenge han er ute? Det veit jeg ikke, svarte Guardiola på spørsmål om keeperen sin.

Det betyr at Claudio Bravo kommer til å vokte buret til de lyseblå i kampen mellom de to beste lagene i Premier League.

Guardiola tviler ikke på andrekeeper Bravo, som fikk sitt andre røde kort på fire kamper i Champions League sist.

- Vi har en annen toppkeeper. Claudio Bravo kan også levere. Vi vant Ligacupen og FA-cupen takket være Claudio. Han er en fantastisk keeper, sier Guardiola.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media