Mister Vålerenga Oslo-folket?

Holmlia Sportsklubb er foreløpig på topp i hovedstaden.

LITT TRØST:  Vålerenga sliter med å holde følge med teten i Klubben i mitt Hjerte. En liten trøst er det likevel i årets avstemning: Oslo-laget er fortsatt mer populært enn erkerivalen Lillestrøm Sportsklubb. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet.
LITT TRØST: Vålerenga sliter med å holde følge med teten i Klubben i mitt Hjerte. En liten trøst er det likevel i årets avstemning: Oslo-laget er fortsatt mer populært enn erkerivalen Lillestrøm Sportsklubb. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

VÅLERENGA har tradisjonelt konkurrert med Rosenborg og Brann om å være Norges mest populære klubb. Flere ganger har fotballklubben i dette tradisjonsrike fleridrettslaget fra Oslo østkant gått helt til topps i Klubben i mitt Hjerte, mens både VIF Hockey, Håndball og andre grener i VIF-familien registrert som egne klubber, gjerne har figurert høyt på stemmelistene. Nå sliter tilsynelatende hele klubben med å fenge:

•• Samtidig med motgangen på fotballbanen og isen, har fansen foreløpig sluttet å stemme.

Det er et dårlig tegn for en klubb som de siste tiårene nettopp er blitt kjent for sine entusiastiske tilhengere.

I KAMPEN om førsteplassen og 100 000 kroner er Vålerenga foreløpig distansert av sine gamle rivaler Rosenborg og Brann. Bare en mobilisering i denne siste uka fram til avslutningen fredag kl.12.00, kan rette opp den stilingen.

Enda mer overraskende er det imidlertid at klubben heller ikke er Oslos mest populære lag. På lista over de 20 beste i avstemningen, har Holmlia Sportsklubb overtatt den posisjonen, mens Vålerenga på 19.plass -- og nestbeste Oslo-klubb -- er klemt mellom Andøygutten og Ålesund Sportsdrill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer