Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mister Vålerenga Oslo-folket?

Holmlia Sportsklubb er foreløpig på topp i hovedstaden.

LITT TRØST:  Vålerenga sliter med å holde følge med teten i Klubben i mitt Hjerte. En liten trøst er det likevel i årets avstemning: Oslo-laget er fortsatt mer populært enn erkerivalen Lillestrøm Sportsklubb. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet.
LITT TRØST: Vålerenga sliter med å holde følge med teten i Klubben i mitt Hjerte. En liten trøst er det likevel i årets avstemning: Oslo-laget er fortsatt mer populært enn erkerivalen Lillestrøm Sportsklubb. FOTO: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

VÅLERENGA har tradisjonelt konkurrert med Rosenborg og Brann om å være Norges mest populære klubb. Flere ganger har fotballklubben i dette tradisjonsrike fleridrettslaget fra Oslo østkant gått helt til topps i Klubben i mitt Hjerte, mens både VIF Hockey, Håndball og andre grener i VIF-familien registrert som egne klubber, gjerne har figurert høyt på stemmelistene. Nå sliter tilsynelatende hele klubben med å fenge:

•• Samtidig med motgangen på fotballbanen og isen, har fansen foreløpig sluttet å stemme.

Det er et dårlig tegn for en klubb som de siste tiårene nettopp er blitt kjent for sine entusiastiske tilhengere.

I KAMPEN om førsteplassen og 100 000 kroner er Vålerenga foreløpig distansert av sine gamle rivaler Rosenborg og Brann. Bare en mobilisering i denne siste uka fram til avslutningen fredag kl.12.00, kan rette opp den stilingen.

Enda mer overraskende er det imidlertid at klubben heller ikke er Oslos mest populære lag. På lista over de 20 beste i avstemningen, har Holmlia Sportsklubb overtatt den posisjonen, mens Vålerenga på 19.plass -- og nestbeste Oslo-klubb -- er klemt mellom Andøygutten og Ålesund Sportsdrill.

Dette skjer mens Klubben i mitt Hjerte som avstemning fenger mer enn noen gang før. Med over 130 000 stemmer fordelt på 3694 lag kommer konkurransen til å sette en ny flott rekord. Men det kan altså bli uten Vålerenga i toppen.

Med litt over fire dager igjen å stemme er stillingen blant de 20 beste ser slik ut:

1.  Rosenborg
2.  Charlottenlund
3.  Brann
4.  Forus og Gausel IL
5.  Sjetne
6.  Sarpsborg 08
7.  Andenes
8.  Høken IL
9.  Holmlia
10.Rygge Bryteklubb
11.Ishockeyklubben Stavanger
12.TØH Bedriftsidrettslag
13.Danseklubben Studio 1
14.Nedre Romerike Cheerleaders
15.TØH Sportsklubb
16.NTNUI
17.Mo Pistolklubb
18.Andøygutten
19.Vålerenga
20.Ålesund Sportsdrill

PS) Husk at fristen er kl.12.00 nå i formiddag for å bli med på trekningen av 3 ganger 10 000 kroner i dagspremier. Også de er gitt av Nordea; banken som gjør det mulig å skaffe idrettslag over hele landet litt ekstra midler i klubbkassa.
Så får du sørge for at din favorittklubb blir med i trekningen!
Du kan stemme her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media