Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mistet del av øret, sydde den på igjen, kom tilbake på isen og avgjorde

Kevin Klein den store helten for Zuccas Rangers.

Mats Zuccarello hadde en målgivende pasning da hans New York Rangers slo Pittsburgh Penguins 4-3 i NHL mandag kveld. Overskriftene sørget lagkamerat Kevin Klein for.

Rangers ledet 3-1 fem minutter før full tid, men Penguins slo tilbake med to kjappe scoringer og sikret forlengelse. Et drøyt minutt før kampen ville blitt avgjort på straffeslag sendte Kevin Klein i vei et slagskudd som fant veien til nettmaskene.

Mistet del av øret
-  Den satt langt inne. Vi burde ikke ha rotet det bort, sier Zuccarello til Nettavisen.

- Jeg vet ikke om dere så det, men Klein mistet en del av øret, sydde det på igjen og kom tilbake. Man kan si mye om hockeyspillere, men de er noen tøffe karer, sa Rangers-trener Alain Vigneault etter kampen.

29-åringen fra Canada skal ha sydd 13-14 sting i øret før han scoret det avgjørende målet.

Grisehockey
Dermed ble det hjemmeseier til Zuccarello og lagkameratene i Madison Square Garden.

- Det var litt ordentlig grisehockey. Det var ikke så mye fint spill, men vi får en seier. Det er det viktigste, sier Zuccarello.

Nordmannen noterte seg for sin sjuende målgivende pasning i årets sesong da Rick Nash scoret Rangers' 2-1-mål midtveis i midtperioden.

Nordmannen var på isen i 23 minutter og 7 sekunder og endte på pluss 1 i pluss-/minusstatistikken. 27-åringen har 11 målpoeng totalt så langt, men ligger langt bak Rangers' poengkonge Nash som står med 28.

(NTB)