MOBILFINNER:  Austin Milan mistet telefonen sin i Las Vegas. Den ble funnet av Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix/Instagram.
MOBILFINNER: Austin Milan mistet telefonen sin i Las Vegas. Den ble funnet av Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix/Instagram.Vis mer

Mistet mobilen - fikk date med Cristiano Ronaldo

Hell i uhell.

(Dagbladet): Det er liten tvil om at det er fryktelig kjedelig å miste sin telefon. Det var tilfellet for Austin Milan da hun ferierte i Las Vegas.

Men heldigvis for Milan ble telefonen funnet - og det var ingen hvem som helst som møtte opp på døra med telefonen. Der sto Cristiano Ronaldo med telefonen. Real Madrid-stjernen som for tiden også er på ferie i Las Vegas.

- Dårlige nyheter. Jeg mistet telefonen min for to dager siden. Den gode nyheten er at Cristiano Ronaldo fant den. Enda bedre er det at han tok oss med ut på middag i går, skriver hun på sin Instagram-profil sammen med et bilde av Ronaldo.

Vanlig prosedyre er at finneren får en form for finnerlønn, men det er ikke tilfellet når en superstjerne finner den. Ronaldo tok like så greit med seg Milan og ei venninna ut på en bedre middag - hvor portugiseren selvsagt spanderte alt.

Austin Milan la selv ut bildet på sin Instagram. Historien har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier og Milan har selv fått et par tusen nye følgere.

Ronaldo bekreftet i januar at forholdet med den russiske modellen Irina Shayk er over etter fem år.