Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mistet utrolig seiersrekke

Liverpool hadde vunnet 24 kamper på rad på Anfield. Så sa det stopp mot Burnley.

UAVGJORT: Jürgen Klopp og Liverpool gikk på poengtap mot Burnley. Foto: NTB Scanpix
UAVGJORT: Jürgen Klopp og Liverpool gikk på poengtap mot Burnley. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En Mohamed Salah på jakt etter toppscorertittelen bommet og bommet. Det ga Burnley muligheten til å få et sterkt 1-1-resultat borte mot Liverpool.

Salah, Sadio Mané og de andre storscorerne i Liverpools angrepsrekke bommet på sjanse etter sjanse da Burnley gjestet de suverene seriemestrene i Premier League lørdag. Jay Rodriguez' 1-1-scoring gjør at Burnley fortsatt har et teoretisk håp om femteplassen som gir europaligaspill.

Det er åtte poeng opp til Manchester United på femteplass med tre kamper igjen å spille, men United og de andre lagene rundt Burnley har en kamp til gode.

For Liverpools del er poengtapet lite annet enn surt i en sesong der klubben har mulighet til å sette en klar Premier League-rekord i antall poeng. Gullet er allerede kassert inn, men både Mohamed Salah og Sadio Mané er med i kampen om toppscorertittelen.

Salah er på tredjeplass med sine 19 mål, mens Mané står med 16. Leicester-helten Jamie Vardy topper med 22 nettkjenninger.

Særlig Salah var i skudd-humør lørdag. Men forsøkene hans gikk enten til side for mål, eller ble avverget av Nick Pope, som hadde en god dag i Burnley-muret.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!