<strong>UHELDIG:</strong> Johan Remen Evensen skadet kneet under ballspill med lagkameratene i Zakopane i dag. - Skikkelig nedtur etter oppturen forige helg, skriver Evensen på nettsiden sin. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
UHELDIG: Johan Remen Evensen skadet kneet under ballspill med lagkameratene i Zakopane i dag. - Skikkelig nedtur etter oppturen forige helg, skriver Evensen på nettsiden sin. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix Vis mer

Mistet verdenscuprenn etter volleyballtrening

Remen Evensen kolliderte med Velta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Johan Remen Evensen skadet kneet under volleyballtrening med lagkameratene i dag, og gikk dermed glipp av kvalifiseringen til morgendagens renn i Zakopane.

Dermed får ikke 26-åringen deltatt under morgendagens renn.

- Det gikk litt galt under volleyballen i dag, da. Jeg og Rune kolliderte, og det endte med et slag under kneskålen for meg, skriver Remen Evensen på nettsiden sin.

- Jeg trodde ikke det var så ille, men det ble straks mye verre. Etter å ha prøvd å ta imitasjonen oppe i bakken skjønte jeg at det ikke ble noe hopping på meg i dag, skriver han.

Remen Evensen håper å få med seg det andre rennet i Zakopane, som går lørdag.

De andre fem norske hopperne i Zakopane er klare for morgendagens renn etter følgende plasseringer i kvalifiseringen i ettermiddag:

8. Atle Pedersen Rønsen
11. Vegard Swensen
14. Rune Velta
25. Vegard Haukø Sklett
34. Kenneth Gangnes

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer