UHELDIG: Johan Remen Evensen skadet kneet under ballspill med lagkameratene i Zakopane i dag. - Skikkelig nedtur etter oppturen forige helg, skriver Evensen på nettsiden sin. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
UHELDIG: Johan Remen Evensen skadet kneet under ballspill med lagkameratene i Zakopane i dag. - Skikkelig nedtur etter oppturen forige helg, skriver Evensen på nettsiden sin. Foto: Cornelius Poppe, ScanpixVis mer

Mistet verdenscuprenn etter volleyballtrening

Remen Evensen kolliderte med Velta.

(Dagbladet): Johan Remen Evensen skadet kneet under volleyballtrening med lagkameratene i dag, og gikk dermed glipp av kvalifiseringen til morgendagens renn i Zakopane.

Dermed får ikke 26-åringen deltatt under morgendagens renn.

- Det gikk litt galt under volleyballen i dag, da. Jeg og Rune kolliderte, og det endte med et slag under kneskålen for meg, skriver Remen Evensen på nettsiden sin.

- Jeg trodde ikke det var så ille, men det ble straks mye verre. Etter å ha prøvd å ta imitasjonen oppe i bakken skjønte jeg at det ikke ble noe hopping på meg i dag, skriver han.

Remen Evensen håper å få med seg det andre rennet i Zakopane, som går lørdag.

De andre fem norske hopperne i Zakopane er klare for morgendagens renn etter følgende plasseringer i kvalifiseringen i ettermiddag:

8. Atle Pedersen Rønsen
11. Vegard Swensen
14. Rune Velta
25. Vegard Haukø Sklett
34. Kenneth Gangnes