SKADD PÅ FARMERLAGET: Mitch Callahan (t.v) sikret seg bronse i junior-VM med USA for tre år siden.I natt viste han fram en mer blodig side av seg selv. Foto: AP Photo/The Canadian Press / Twitter
SKADD PÅ FARMERLAGET: Mitch Callahan (t.v) sikret seg bronse i junior-VM med USA for tre år siden.I natt viste han fram en mer blodig side av seg selv. Foto: AP Photo/The Canadian Press / TwitterVis mer

Mitch (22) rakk å poste bildet før ambulansen kom

«Selfie» fra hockeygarderoben.

(Dagbladet): Mitch Callahan er NHL-rookie i Detroit Wings, men for tida spiller 22-åringen hockey i farmerklubben Grand Rapids Griffins.

Fra og med i natt er han også kjent som ishockeyspilleren med et av Twitters mest blodige «selfie».

- Ouch, skriver amerikaneren om bildet der han gliser mer eller mindre uten tenner, men med desto mer blod.

En puck har skylda og ifølge Mlive.com ble Callahan truffet i 1. periode av Griffins' 6-1-seier mot Iwoa.

Etter 15 sekunder ble spilleren hjulpet over vantet med en klut over munnen. Samtidig saumfarte lagkamerater blodpølen ute på isen for tenner.

Og det var i garderoben, før han ble sendt videre til sykehuset, at Callahan fikk ideen om å dele sitt blodige smil med Twitter og resten av verden.

Han manglet to overtenner allerede. Ytterligere fire ble plukket opp ute på isen.

- Jeg så han komme inn, og så kom tennene etter. Et par av oss hadde litt vondt i magen da, sier lagkamerat Trevor Parkes.

Griffins-trener Jeff Blashill likte ikke bildetvitringen.

- Nei. Jeg synes man skal være mer forsiktig med hva man legger ut i sosiale medier.

Det er uvisst om Callahan er tilbake på isen i Griffins' neste kamp natt til lørdag. Han er en av AHL-klubbens viktigste spiller med 11 poeng på de siste åtte matchene.

Han er juniorverdensmester med USA fra 2011 og gjorde sin debut for Detroit Red Wings 25. mars.