Mitrovic klar for Newcastle

Femårskontrakt.

TIL NEWCASTLE:  Den serbiske angriperen Aleksandar Mitrovic ble tirsdag presentert som Newcastle-spiller. Foto:  AFP PHOTO / BELGA / LAURIE DIEFFEMBACQ
TIL NEWCASTLE: Den serbiske angriperen Aleksandar Mitrovic ble tirsdag presentert som Newcastle-spiller. Foto: AFP PHOTO / BELGA / LAURIE DIEFFEMBACQ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den serbiske angriperen Aleksandar Mitrovic ble tirsdag presentert som Newcastle-spiller.

20-åringen kommer fra spill i belgiske Anderlecht. Han skal ha kostet Newcastle rundt 150 millioner kroner.

Mitrovic har signert en femårskontrakt med Premier League-klubben.

- Jeg er veldig glad for å ha signert for klubben. Jeg har blitt veldig imponert over stadion og supporterne, og kan ikke vente med å spille min første kamp her, sier spissen.

Manager Steve McClaren sier at klubben har signert et av Europas største talenter.

- Han er en spiller som kan styrke laget og sørge for at vi kan komme oss dit vi vil. Klubben har jobbet hardt for å få denne overgangen i orden.

(©NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer