- Mitt beste lag noensinne

Man. Uniteds manager er ikke snau.

• Direkte på Dagbladet.no: Reading - Arsenal følger du på live.dagbladet.no fra klokka 21.00.

(Dagbladet.no): Etter at to Cristiano Ronaldo-mål sendte Manchester United til topps på tabellen i går, var manager Alex Ferguson fra seg av begeistring.

Ifølge BBC omtaler han dagens stall som den sterkeste i løpet av hans 21 år som sjef på Old Trafford, noe som i så fall ikke sier så reint lite.

- Men dette laget er nødt til å vinne noe, fastslår han, som for å legge press på unggutta - og fortsetter:

- De har store muligheter til å greie det.

Mange viktige spillere

Hva han mener med at han nå disponerer sin beste stall noensinne, gir han et inntrykk av når han begynner å ramse opp spillere.

- Vi har unge spillere anført av Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo og andre, som Carlos Tevez, Nani og Anderson, starter skotten.

FORNØYD MED STALLEN: Alex Ferguson, manager for Manchester United, har bygd opp mange store lag de 20 siste åra. Men det han leder nå, mener han er det beste noensinne. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX
FORNØYD MED STALLEN: Alex Ferguson, manager for Manchester United, har bygd opp mange store lag de 20 siste åra. Men det han leder nå, mener han er det beste noensinne. Foto: ANDREW YATES/AFP/SCANPIX Vis mer

- Faktisk så er det vanskeilig å vite når en skal stoppe når en ramser opp våre viktigste spillere, ender han opp med å si.

Hughes sint på dommeren

Men til tross for fokuset på de unge stjernene, lander han på 34 år gamle Ryan Giggs når han skal trekke fram gårsdagens bestemann for Manchester-laget.

Blackburn og Morten Gamst Pedersens manager, Mark Hughes, var naturlig nok ikke like fornøyd etter kampen.

Blant annet reagerer han på utvisningen av David Dunn tidlig i den andre omgangen.

- Linjedommeren burde ha hjulpet dommeren

- Han var litt for raskt oppe med kortet, mener Hughes om dommeren, og høster støtte hos kollega Ferguson.

Det er særlig det første av de to gule kortene de føler var feil.

- Mitt beste lag noensinne

- Det skulle aldri ha vært gult kort - så hvorfor hjalp ikke linjemannen dommeren i den situasjonen? spør Hughes.

VENNSKAPELIG: Blackburns manager Mark Hughes (t.v.) fikk medhold av Manchester Uniteds Alex Ferguson i at David Dunn ikke skulle ha fått to gule kort, og dermed rødt, i gårsdagens møte de to imellom.