SPANIA NESTE? José Mourinho avviser ikke at han kan havne i Real Madrid neste sesong.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Bianchi
SPANIA NESTE? José Mourinho avviser ikke at han kan havne i Real Madrid neste sesong.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro BianchiVis mer

- Mitt eneste alternativ er Real Madrid

José Mourinho har et enkelt valg.

|||

Real Madrid er eneste alternativ hvis det ender med at José Mourinho forlater trenerjobben i Inter etter denne sesongen.

Portugiseren kan ta Inter til en trippeltriumf om det blir seier i mesterligafinalen på Reals hjemmearena mot Bayern München lørdag.

Klubben har allerede vunnet Serie A og den italienske cupen.

- Mitt eneste alternativ er Real Madrid, men om det skjer i år eller senere er for tidlig å si, sier Mourinho i et intervju med den spanske sportsavisen Marca.

Chileneren Manuel Pellegrini har kontrakt som trener for Real Madrid i ett år til. Hans framtid skal diskuteres i nær framtid.

- Etter det jeg har oppnådd i Inter i løpet av to år, er det bare Real Madrid som kan makte å få meg bort herfra. Jeg kan dra i visshet om at jeg har forandret klubben til det bedre, sa den alltid like ubeskjedne Mourinho.

Slik Mourinho uttaler seg er det slett ikke utenkelig at Spania blir hans neste stoppested.

(NTB)