- Mitt livs verste øyeblikk

ULM (Dagbladet): - Mitt livs verste øyeblikk, sier Tina Wunderlich (23) om selvmålet hun lagde mot Norge i OL-semifinalen i Sydney (1-0 til gulljentene).

Hardt presset av Ragnhild Gulbrandsen headet hun ballen i eget mål på slutten av kampen. Etter selvmålet gikk hun rett ned på knærne og begravde ansiktet i hendene.

- Etter kampen fikk jeg trøst både av lagledelsen, landslagsvenninnene og familien. Likevel gråt jeg mye den første tida etter at vi var slått ut.

Selv om det var en vanskelig situasjon hvor også keeperen vår var involvert, følte jeg meg som syndebukk, sier Tina Wunderlich til Dagbladet.

Ett selvmål til

Selv om hun prøver å fortrenge det som skjedde i Sydney-OL, ligger det skjebnesvangre selvmålet fortsatt lagret i bakhodet.

- Jeg kommer nok til å huske det så lenge jeg lever. Etter OL har jeg også lagd selvmål for Frankfurt i Bundesliga, men det tenker jeg ikke på, sier Tina Wunderlich foran morgendagens revansjoppgjør foran 20000 tilskuere på Donaustadion i Ulm.

Ble presset

Ragnhild Gulbrandsen (24) husker også selvmålet i Sydney som det var i går.

- Hege Riise slo en langpasning, jeg startet i bakrommet og så at Tina falt av bakover. Hun løp med ansiktet mot mål, og visste at jeg presset bak. Keeper stormet ut, Tina ble stresset og headet ballen i åpent mål, sier Ragnhild Gulbrandsen om situasjonen som gjorde at Norge kom til OL-finalen.

Sterkere

Selv mener Tina Wunderlich at selvmålet har gjort henne sterkere som menneske.

- Alle sa til meg at jeg måtte glemme, og bare stå på videre. Selv om det har vært hardt, har jeg kommet igjennom det som skjedde. Verden har i hvert fall ikke gått under, sier Tina Wunderlich etter sitt livs verste opplevelse som fotballspiller.

<B>OL I SYDNEY:</B> Tina hadde nettopp headet i eget mål og sendt Tyskland ut av OL. I morgen er hun klar for revansje mot Norge.