Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mix har solgt huset og dratt på ferie til USA

Blir det klubbytte for 24-åringen?

SOLGT HUSET: Mikkel Diskeruds (24) kontrakt med Rosenborg går ut ved nyttår. Den amerikanske landslagsspilleren har tidligere uttalt at han kan være interessert i å forlenge kontrakten med trønderne, men at han ville vente til å se hva klubben gjorde på trenersiden. 
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
SOLGT HUSET: Mikkel Diskeruds (24) kontrakt med Rosenborg går ut ved nyttår. Den amerikanske landslagsspilleren har tidligere uttalt at han kan være interessert i å forlenge kontrakten med trønderne, men at han ville vente til å se hva klubben gjorde på trenersiden. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Mikkel «Mix» Diskerud kan ha spilt sin siste kamp for Rosenborg.

Mikkel Diskeruds (24) kontrakt med Rosenborg går ut ved nyttår. Den amerikanske landslagsspilleren har tidligere uttalt at han kan være interessert i å forlenge kontrakten med trønderne, men at han ville vente til å se hva klubben gjorde på trenersiden.

Nå er det klart at Kåre Ingebrigtsen fortsetter som trener på Lerkendal, og Ingebrigtsen har vært klar på at Mix er ønsket med videre.

Likevel kan det se ut til at 24-åringen nå ser seg om etter en ny arbeidsgiver. Tirsdag melder Adresseavisen at midtbanespilleren har solgt huset sitt i Trondheim og dratt på ferie til USA.

Erik Hoftun, sportslig leder i RBK, gir likevel ikke opp å få til en ny avtale med Diskerud.

- At han er på ferie har ikke noe å si for forhandlingene. Hvis vi blir enige, må han komme hjem for å skrive under, men vi er ikke der ennå. Mix har vært veldig klar på at han ikke ønsket å si noe før trenersituasjonen var løst. Det er ganske ferskt, men nå går vi ordentlig i gang med forhandlinger. Vi kommer til å prøve å bli enige så fort som mulig, sier han til Adresseavisen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling