Mix har solgt huset og dratt på ferie til USA

Blir det klubbytte for 24-åringen?

SOLGT HUSET: Mikkel Diskeruds (24) kontrakt med Rosenborg går ut ved nyttår. Den amerikanske landslagsspilleren har tidligere uttalt at han kan være interessert i å forlenge kontrakten med trønderne, men at han ville vente til å se hva klubben gjorde på trenersiden. 
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
SOLGT HUSET: Mikkel Diskeruds (24) kontrakt med Rosenborg går ut ved nyttår. Den amerikanske landslagsspilleren har tidligere uttalt at han kan være interessert i å forlenge kontrakten med trønderne, men at han ville vente til å se hva klubben gjorde på trenersiden. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mikkel «Mix» Diskerud kan ha spilt sin siste kamp for Rosenborg.

Mikkel Diskeruds (24) kontrakt med Rosenborg går ut ved nyttår. Den amerikanske landslagsspilleren har tidligere uttalt at han kan være interessert i å forlenge kontrakten med trønderne, men at han ville vente til å se hva klubben gjorde på trenersiden.

Nå er det klart at Kåre Ingebrigtsen fortsetter som trener på Lerkendal, og Ingebrigtsen har vært klar på at Mix er ønsket med videre.

Likevel kan det se ut til at 24-åringen nå ser seg om etter en ny arbeidsgiver. Tirsdag melder Adresseavisen at midtbanespilleren har solgt huset sitt i Trondheim og dratt på ferie til USA.

Erik Hoftun, sportslig leder i RBK, gir likevel ikke opp å få til en ny avtale med Diskerud.

- At han er på ferie har ikke noe å si for forhandlingene. Hvis vi blir enige, må han komme hjem for å skrive under, men vi er ikke der ennå. Mix har vært veldig klar på at han ikke ønsket å si noe før trenersituasjonen var løst. Det er ganske ferskt, men nå går vi ordentlig i gang med forhandlinger. Vi kommer til å prøve å bli enige så fort som mulig, sier han til Adresseavisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer