Mix startet da Andrea Pirlo slo feilpasning (!)

New York City snudde til seier.

IKKE AKKURAT KJENT FOR Å GI BORT BALLEN: Andrea Pirlo slo en feilpasning som ga baklengsmål mot DC United i natt. Det rettet han opp med målgivende senere i kampen. Her er han i aksjon mot Orlando City FC og ikke ukjente Kaka.Foto: AP /Jason DeCrow/NTB Scanpix
IKKE AKKURAT KJENT FOR Å GI BORT BALLEN: Andrea Pirlo slo en feilpasning som ga baklengsmål mot DC United i natt. Det rettet han opp med målgivende senere i kampen. Her er han i aksjon mot Orlando City FC og ikke ukjente Kaka.Foto: AP /Jason DeCrow/NTB ScanpixVis mer

For 12. gang denne sesongen måtte New York City gå til pause i bakleksa. Men for første gang snudde de til seier da de vant 3-1 mot DC United torsdag.

- Jeg tror dette kan være en helt sesongavgjørende seier for oss. Jeg håper gutta i garderoben føler det på samme måte, sa City-trener Jason Kreis etter kampen.

Andrea Pirlo og David Villa, sammen med Mikkel «Mix» Diskerud, var blant dem som figurerte i Kreis' førsteellever.

DC United kom imidlertid best i gang og ledet til pause. Álvaro Saborío scoret etter å ha snappet en feilpasning av Pirlo.

Thomas McNamara sørget for balanse i regnskapet like etter sidebytte, mens David Villa, servert av Pirlo, og Kwadwo Poku scoret blåtrøyenes siste scoringer mot slutten av kampen.

- Jeg trengte å bli tilgitt etter den svake pasningen som ga dem det første målet, sa Pirlo etter kampen.

Diskerud ble byttet ut til fordel for Sebastian Velasquez i det 79. minutt. Frank Lampard sto over kampen med skade.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram