Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mix startet da Andrea Pirlo slo feilpasning (!)

New York City snudde til seier.

IKKE AKKURAT KJENT FOR Å GI BORT BALLEN: Andrea Pirlo slo en feilpasning som ga baklengsmål mot DC United i natt. Det rettet han opp med målgivende senere i kampen. Her er han i aksjon mot Orlando City FC og ikke ukjente Kaka.Foto: AP /Jason DeCrow/NTB Scanpix
IKKE AKKURAT KJENT FOR Å GI BORT BALLEN: Andrea Pirlo slo en feilpasning som ga baklengsmål mot DC United i natt. Det rettet han opp med målgivende senere i kampen. Her er han i aksjon mot Orlando City FC og ikke ukjente Kaka.Foto: AP /Jason DeCrow/NTB Scanpix Vis mer

For 12. gang denne sesongen måtte New York City gå til pause i bakleksa. Men for første gang snudde de til seier da de vant 3-1 mot DC United torsdag.

- Jeg tror dette kan være en helt sesongavgjørende seier for oss. Jeg håper gutta i garderoben føler det på samme måte, sa City-trener Jason Kreis etter kampen.

Andrea Pirlo og David Villa, sammen med Mikkel «Mix» Diskerud, var blant dem som figurerte i Kreis' førsteellever.

DC United kom imidlertid best i gang og ledet til pause. Álvaro Saborío scoret etter å ha snappet en feilpasning av Pirlo.

Thomas McNamara sørget for balanse i regnskapet like etter sidebytte, mens David Villa, servert av Pirlo, og Kwadwo Poku scoret blåtrøyenes siste scoringer mot slutten av kampen.

- Jeg trengte å bli tilgitt etter den svake pasningen som ga dem det første målet, sa Pirlo etter kampen.

Diskerud ble byttet ut til fordel for Sebastian Velasquez i det 79. minutt. Frank Lampard sto over kampen med skade.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling