Mjelde: - Stolt av gutta

Brann ledet to ganger i Moskva.

(Dagbladet.no:) Lokomotiv Moskva - Brann 3-2 (5-3 sammenlagt). Rødtrøyene - for anledningen i sort - kjempet tappert i Russland, men det holdt ikke helt inn.

- Jeg er stolt, spesielt siden vi spilte med ti mann i 60 minutter, sier trener Mons Ivar Mjelde til BT.no.

Bergenserne startet friskt i Moskva, men det var samtidig farlig hver gang russerne kom og satte stort fart mot Brann-forsvaret.

Etter en halvtime Ruopolo på vei gjennom, men ble felt av keeper Håkon Opdal. Han ble utvist og Johan Thorbjørnsen ble kastet inn. Han reddet like greit straffesparket fra Lima.

På overtid i 1. omgang sendte Dylan Mcallister gjestene i ledelsen. Australieren skjøt via keeper og opp i nettaket fra 20 meter, og tente Brann-håpet.

Russerne kom derimot tilbake og utliknet etter en tabbe av Thorbjørnsen. Han sparket ballen rett i Loskow og så gikk den videre i mål.

- Jeg ble nok litt noncholant og tok meg litt for god tid. Så traff jeg feil på ballen, sier han til nettutgaven til Bergens Tidende.

19 minutter før slutt scoret Charlie Miller fra hjørnet av 16-meteren. Han spilte vegg med Tom Sanne etter en corner, driblet seg fri og skjøt i krysset.

Mot slutten av kampen scoret russerne to ganger, og vant dermed begge kampene. Bittert for tapre bergensere i Moskva, for en 3-2-seier hadde vært nok til å gå videre.

SCORET: Dylan Macallister scoret for Brann, men det holdt ikke.