Mjelde-assistent sparket i Brann

Aabrekk overtar.

(Dagbladet.no): Det har vært spekulert i Mons Ivar Mjeldes framtid på Brann Stadion etter de skuffende resultatene denne sesongen.

Nå tar klubbledelsen grep - og sparker assistenttrener Espen Steffensen. Inn kommer Harald Aabrekk, som inntil nå har fungert som speider i klubben.

- Vi vet at Harald er en ressurs. I en situasjon der vi har slitt med å få ut lagets potensial, har vi funnet det naturlig å be ham bidra tettere opp mot A-laget, sier sportsdirektør Roald Bruun-Hansen til klubbens hjemmeside.

Espen Steffensen fikk tilbud om å overta Aabrekks gamle speiderjobb, men den løsningen var han ikke interessert i.

Allerede i dag var Aabrekk i sving ute på Branns treningsfelt. Steffensen var et helt annet sted.

- Jeg er ute på fisketur, og har ingen kommentar til dette. Det må du ta med den sportslige ledelsen, sier han til TV 2.

Steffensen hadde fem måneder igjen av sin kontrakt, og har blitt enig med Brann om et sluttvederlag.

- Espen Steffensen har gjort en meget god jobb for Brann i mer enn fem år. Han har vært lojal og pliktoppfyllende, og vi er meget takknemlig for jobben han har gjort for klubben. Vi ønsker ham lykke til videre, sier sportsdirektør Roald Bruun-Hansen til klubbens hjemmeside.

KVITTER SEG MED STEFFENSEN: Espen Steffensen er ferdig i Brann. Mons Ivar Mjeldes assistent ble tilbud en ny stilling som talentspeider, men avslo. Foto: SCANPIX
KVITTER SEG MED STEFFENSEN: Espen Steffensen er ferdig i Brann. Mons Ivar Mjeldes assistent ble tilbud en ny stilling som talentspeider, men avslo. Foto: SCANPIX Vis mer

Brann ligger 11 poeng bak Stabæk i serien og tok seg videre i til neste Champions League-runde med et nødskrik. Der venter Marseille.

Mjelde-assistent sparket i Brann
<B>INN I TRENERTEAMET:</B> Harald Aabrekk.