Mjelde ber om supporterstøtte mot Odd

- Går for gull.

• Oddstips på Dagbladet.no:  - Brann er selvsagt favoritter i Bergen, men uavgjortoddsen er det minst dårlige alternativet til gjeldende priser

(Dagbladet.no): Med tap i kveld har Brann fem poeng opp til RBK på tabellen. Trener Mons Ivar Mjelde legger vekk forsiktigheten og sier det rett ut til Branns hjemmeside i ettermiddag.

- Ingen må være i tvil om at vi går for gull! Målet er å vinne de siste fem kampene, men den eneste vi kan ha fokus på i dag er kveldens møte Odd Grenland, sier Mjelde.

Han håper at et stappfullt stadion kan hjelpe laget til å finne tilbake gullformen. Bare tre av de seks siste kampene har endt med tre poeng for rødtrøyene.

- Publikum kan være faktoren som vipper jevne oppgjør i vår favør. Mot Sandefjord var de vår 12. mann i sluttminuttene og jeg håper virkelig at Stadion blir fullsatt i kveld, og at vi får full støtte fra tribunene, sier Mjelde.

En som tror på Brann-seier er Odd-trener Arne Sandstø.

- Det er en skandale om ikke Brann slår oss. Vi stiller med det som sannsynligvis er den yngste troppen som noensinne har vært på Stadion, sier bergenseren Sandstø til Bergens Tidende.

Brann mangler suspenderte Charlie Miller og Kristjan Sigurdsson, mens Tommy Svindal Larsen soner karantene for Odd.

Branns bekreftede lag: Opdal - Dahl, Bjørnsson, Bjarnason, Hanstveit - Gashi, Andresen, Bakke, Vaagan Moen - Winters, Sæternes.

• Direkte på Dagbladet.no kl. 19: Brann - Odd 

OFFENSIV: Mons Ivar Mjelde avviser at han er fornøyd med sølv eller bronse, og satser på fem seirer av fem mulige i serieavslutningen.
KAPTEINEN TILBAKE: Martin Andresen er tilbake i Brann-elleveren etter karantene.