FERDIG:  Mons Ivar Mjelde er ferdig i Start.  Foto: NTB Scanpix
FERDIG: Mons Ivar Mjelde er ferdig i Start. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mjelde ferdig i Start:- Vi har ikke helt vært oss selv

Borgersen og Andersson tar over.

Bård Borgersen og Mattias Andersson utgjør Starts nye trenerteam ut sesongen.

De tar over etter Mons Ivar Mjelde og Odd Berg.

Etter flere dager med spekulasjoner kom bekreftelsen under en pressekonferanse i Kristiansand mandag ettermiddag.

Borgersen har vært utviklingsansvarlig i klubben, mens Andersson har trent klubbens 2.-lag. De to ledet sin første trening senere mandag.

Spillerne og de ansatte ble orientert om beslutningen mandag formiddag.

- Jeg ønsker å takke for den fantastiske jobben som Mons har gjort for klubben i snart fire og et halvt år, sa Starts styreformann Magne Kristiansen.

KRISTIANSAND  20110204.
Bård Borgersen på vei inn til bisettelsen av Svein Mathisen i Kristiansand domkirke fredag.
Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
KRISTIANSAND 20110204. Bård Borgersen på vei inn til bisettelsen av Svein Mathisen i Kristiansand domkirke fredag. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix Vis mer

Mons Ivar Mjelde innrømmer at jobben det siste året har vært tøff. Trang økonomi har gjort at klubben har måtte selge en rekke spillere.

-  Jeg er stolt over jobben jeg har gjort i klubben. Vi har ikke helt vært oss selv etter at vi solgte Matthías Vilhjálmsson til Rosenborg. Jeg fant ut at nok var nok, og jeg stilte min plass til disposisjon. Vi måtte se på hva som kunne gjøres, og min posisjon i dette har vært underordnet, sa Mjelde.

- Vi får håpe at det blir fangst i Sarpsborg allerede til helgen. Det er alltid kjipt å ta farvel, men kan ikke gjøre annet enn å ønske det nye trenerteamet lykke til, konstaterte vestlendingen.

Start har tapt sju strake kamper og står i fare for å rykke ned fra eliteserien. Det gjenstår fortsatt åtte kamper og 24 poeng å kjempe om.Starts ambisjon er å ha en ny hovedtrener på plass ved starten av neste sesong.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram