Mjelde forbannet etter tap: - Det er soleklart frispark

Se video av situasjonen.

STAVANGER (Dagbladet):
Start kom til Stavanger med planer om å spolere siddisenes 16. mai-fest på Viking Stadion. Fem minutter før full tid vippet innbytter Zymer Bytyqi kampen i hjemmelagets favør med sin sene scoringen.

Den scoringen burde aldri vært godkjent, mener Start-trener Mons Ivar Mjelde.

- Helt utrolig
At dommeren ikke gir oss frispark i den situasjonen er helt utrolig. Viking sin scoring burde aldri vært godkjent, tordner bergenseren.  

Treneren er også opptatt av å rose eget lag.

- Vi kommer hit med et ungt mannskap som ikke er øvd helt inn og følger kamplanen vår til punkt og prikke. Jeg er utrolig stolt av laget mitt, fortsetter han. 

- Det er bare å ta av seg hatten for den innsatsen midstopperne våre legger ned i dag. De står frem når vi trenger dem som mest og er bautaer i laget vårt.

Skryter av Ajer
Kristoffer Ajer (17) har båret kapteinsbindet for sørlendingene tidligere denne sesongen. I kveldens kamp spilte Ajer samtlige 90 minutter og får skryt av sjefen.

- Kristoffer Ajer er vår yngste spiller. Likevel går han foran. Han har også vært en av våre beste spillere i de siste kampene. Det er veldig imponerende.

Spilleren kom til Start kostnadsfritt  etter at familien flyttet til Kristiansand. Akkurat det gjør ikke Mons Ivar Mjelde noe stort.

- Vi kan godt få flere, avslutter den tidligere angriperen med et flir om munnen.

Jonevret strålte
Start-treneren var skuffet etter at alle tre poengene ble i Stavanger. Viking-trener Kjell Jonevret var adskillig mer fornøyd med tingenes tilstand da han møtte Dagbladet i pressesonen etter kampslutt. 

- Jeg er meget fornøyd, sier svensken og legger litt ekstra trykk på meget. Det er alltid litt spesielt når matcher blir avgjort helt på tampen, sier han.

Likevel synes han ikke at Viking var heldige som vant kveldens kamp.

- Vi vant ikke ufortjent. Vi jobber hardt og viser at vi orker dette. Det var utrolig deilig at vi vant i kveld.

Den tidligere midtbanespilleren tok seg også tid til å skryte av kveldens matchvinner, Zymer Bytyqi.

- Zymer er en av flere spillere vi har med spisskompetanse. Han er en som kan komme inn og avgjøre slike kamper som dette. Det var veldig gøy for ham, avslutter Jonevret.

 

 BLID OG FORNØYD:  Kjell Jonevret smilte bredt da han møtte pressen etter at Viking tok alle tre poengene i lørdagens kamp mot Start. Foto: Carina Johansen/NTB scanpix
BLID OG FORNØYD: Kjell Jonevret smilte bredt da han møtte pressen etter at Viking tok alle tre poengene i lørdagens kamp mot Start. Foto: Carina Johansen/NTB scanpix Vis mer