GIR SEG?: Samme dag som Start åpner sesongen borte mot Lillestrøm, uttaler trener Mons Ivar Mjelde at han etter alt å dømme gir seg som trener for sørlandsklubben ved sesongslutt.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
GIR SEG?: Samme dag som Start åpner sesongen borte mot Lillestrøm, uttaler trener Mons Ivar Mjelde at han etter alt å dømme gir seg som trener for sørlandsklubben ved sesongslutt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Mjelde gir seg trolig i Start ved sesongslutt

- Ingenting tyder på at jeg forlenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Samme dag som Start åpner sesongen borte mot Lillestrøm, uttaler trener Mons Ivar Mjelde at han etter alt å dømme gir seg som trener for sørlandsklubben ved sesongslutt.

 - Det er ingenting som tyder på at jeg forlenger kontrakten min med Start. Starts økonomi kombinert med at jeg har vært her såpass lenge, gjør at jeg - slik det ser ut nå - ikke fortsetter, sier Mjelde til Fædrelandsvennen.

- Men ingenting er hogget i stein, og i fotballen forandrer ting seg fort, fortsetter han.

Mjelde påpeker at han kommer til å gjøre en profesjonell jobb den tiden som står igjen av kontrakten.

- Jeg har i kontrakten min at vi skal snakkes når det er et halvt år igjen, og det nærmer jo seg veldig. Den usikkerheten er ikke noe som stresser meg. Jeg er innstilt på å gjøre en så god jobb som mulig med Start denne sesongen. Når jeg har vært i Brann i over seks år og i Start over fire, føler jeg det viser at jeg har evnen til å være på et sted over tid, ser ostringen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer