KAN BLI EN TUNG SESONG: Erik Mjelde har fått beskjed om at han er ferdig i Brann når kontrakten hans går ut etter neste sesong.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
KAN BLI EN TUNG SESONG: Erik Mjelde har fått beskjed om at han er ferdig i Brann når kontrakten hans går ut etter neste sesong. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Mjelde har ingen framtid i Brann

Får ikke ny kontrakt og blir ikke satset på neste sesong.

Erik Mjelde har kontrakt med bergensklubben ut 2013-sesongen, men har allerede fått beskjed om at han ikke har noen framtid i klubben, skriver Bergensavisen.

- Jeg har fått beskjed om at jeg ikke kommer til å få en ny kontrakt i Brann. Det var en overraskende beskjed å få siden jeg har spilt veldig mye siden jeg kom her, sier Mjelde.

Mjelde ble hentet til Brann fra Sandefjord før 2010-sesongen. Til tross for beskjeden fra Brann-ledelsen, har Mjelde ingen planer om å dra på klubbjakt i vinter.

- Nei, det er her jeg ønsker å spille. Jeg regner med at jeg vil få sjansen dersom jeg presterer godt på trening. Hvis jeg får en god sesong, kan det kanskje få dem til å ombestemme seg, sier 28-åringen.

Brann-trener Rune Skarsfjord bekrefter at Mjelde ikke får ny kontrakt. - Siden Erik sier det selv, kan jeg bekrefte at han har fått beskjed om at han ikke vil bli satset på kommende sesong. Han får ikke tilbud om forlengelse av kontrakten sin og kan i så måte vurdere sin egen framtid allerede nå, sier Skarsfjord til BA.

(NTB)