Mjelde inn på A-laget

Mons Ivar Mjelde blir assistent på Branns A-lag. - Spillerne kan ha godt av å se andre ansikter enn mitt, sier Teitur Thordarson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mjelde er ansatt som trener for Branns U-lag. Nå går han inn i trenerteamet rundt A-laget sammen med Thordarson og Tor Todesen - i alle fall fram til kampen mot Start førstkommende onsdag.

Det er ennå usikkert om den tidligere Brann-spissen fortsetter som A-lagstrener etter Start-kampen.

- For meg finnes det to alternativer. Den ene er at jeg har to gruppetreninger med a-laget i uken pluss jobben som U-lagstrener. Den andre er at jeg blir værende rundt a-laget ut sesongen og at andre tar over U-laget sier Mjelde til Bergens Tidende.

Problemet er at Mjelde stortrives som trener for framtidens Brann-spillere og nødig vil gi slipp på talentene på U-laget før han vet at de er i gode hender. Når det gjelder rollen som tredjemann i trenerteamet på A-laget, demper Mjelde dramatikken rundt dette:

- Dette er en løsning som er ønsket fra spillerne, Teitur og styret og stell i klubben.

Teitur Thordarson er også glad for å få med seg sin tidligere elev på treninger og på benken mot Start onsdag.

- Mons Ivar kjenner de yngre spillerne godt som trener for U-laget. Han kjenner også de eldre spillerne fra den tiden han selv spilte. Mons Ivar kan gjøre en jobb treningsmessig og mentalt overfor spillerne. De kan ha godt av å se andre ansikter enn mitt, sier Thordarson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer