Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mjelde innrømmer at Brann sliter

Har bare vunnet to ganger i vinter - nytt tap mot Viking søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) To uker før Tippeligaen begynner erkjenner Mons Ivar Mjelde omsider at alt ikke er som det skal være i Brann. Bergens stolthet har slitt tungt i hele vinter, og har bare slått lilleputtene Haugesund (2-1) og San Pedro Pinatar (2-0) i treningskampene.

Samtidig mistet de nettopp viktige Ragnvald Soma til Viking, mens midtbanesjef Martin Andresen stort sett er skadet hele tida.

Mjelde holder Brann - oppsiktsvekkende nok - som favoritt til å vinne serien i år, men i dag måtte han se at laget hans gikk på en ny smell. Viking var klart best i Stavanger og vant komfortabelt 2-0.

- Det er ingen tvil om at utfordringene står i kø. Vi har nok å jobbe med framover, innrømmer Mjelde overfor Bergens Tidende.

Vikings 1-0-mål var en stor keepertabbe av Håkon Opdal. Brann-keeperen har fått mye pepper for sine blemmer mellom stengene, men sto sin mest stabile sesong noensinne i fjor.

I kveld var det tilbake til gamle synder.

Toni Nhleko raget høyest på et innlegg og headet løst mot mål. Opdal kastet seg ned for å plukke opp ballen, men feilberegnet totalt, og ballen spratt over ham. Da hjalp det så lite at Brann-keeperen la seg flat etter tabben.

- Min feil, ingen tvil. Jeg feilberegnet spretten på ballen, den gikk høyere enn jeg hadde trodd. Slike feil håper du alltid å slippe, og jeg kan ikke skylde på andre enn meg selv, sier han til Bergens Tidende.

BRANN SLITER: To uker før seriestart er det liten grunn til optimisme i Bergen. I kveld påførte Alexander Ødegaard og Viking Brann nok et nederlag. Foto: SCANPIX
BRANN SLITER: To uker før seriestart er det liten grunn til optimisme i Bergen. I kveld påførte Alexander Ødegaard og Viking Brann nok et nederlag. Foto: SCANPIX Vis mer

Vikings siste mål ble scoret av Alexander Gabrielsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!