Mjelde klar for LSK

- Dette gikk fort.

(Dagbladet): Tidligere i dag ble det kjent at Erik Mjelde var ferdig i Brann. Allerede da var han på vei til Åråsen for å gå gjennom den medisinske testen og underskrive en kontrakt med Lillestrøm.

Samtidig fortalte agenten hans, Stig Lillejord, at han samlet løse tråder og håpet på en ny klubbløsning for Mjelde i løpet av kort tid.

Den tida ble rekordkort.

— Dette gikk fort, men det er veldig bra at det har ordnet seg, sier Erik Mjelde til Bergensavisen etter at overgangen gikk i orden i løpet av formiddagen i dag.

FERDIGE MED HVERANDRE: Erik Mjelde har gjort som Rune Skarsfjord sa og forlatt Brann. I dag ble han klar for Lillestrøm.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
FERDIGE MED HVERANDRE: Erik Mjelde har gjort som Rune Skarsfjord sa og forlatt Brann. I dag ble han klar for Lillestrøm. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

— Jeg synes dette er en fin sportslig utfordring, en fin klubb i norsk sammenheng og et riktig steg å ta, fortsetter han, men legger ikke skjul på at klubbskiftet er en konsekvens av at han endte i kulda hos Brann-trener Rune Skarsfjord allerede i november.

På Lillestrøm er derimot trener Magnus Haglund godt fornøyd med å få servert forsterkningen fra Brann bare to dager før seriestarten. 

— Han er ballsikker og en god pasningspiller. I tillegg scorer han mye mål. Jeg oppfatter ham som en lagspiller som kan passe godt inn hos oss, sier Haglund til BA.