Mjelde nekter for at denne spyttklysa ble sendt mot RBK-spiller

Skulle bare spytte ut blod etter albue i ansiktet.

TRONDHEIM / OSLO (Dagbladet): Rosenborg - Brann 3-1

Rosenborg revansjerte det pinlige 3-6-tapet for Brann fra fjorårssesongen, og vant 3-1 på Lerkendal i kveld.

At trønderne var ute etter å revansjere det pinlige tapet fikk Erik Mjelde merke da han var i en duell med Awal Issah i slutten av den første omgangen.

Mjelde fikk armen til Rosenborg-ankeret i ansiktet. Da han ikke fikk frispark ropte han rasende mot dommeren, samtidig som det så ut til at han spyttet etter en Rosenborg-spiller.

Den tidligere Sandefjord-spilleren nekter imidlertid for at han prøvde å spytte etter en RBK-spiller.

- Jeg fikk en albue i ansiktet, og begynte å blø i munnen. Jeg prøvde ikke å spytte etter noen, jeg spyttet bare ut blod, sier Mjelde til Dagbladet etter kampen.

Han bedyrer at han ikke var sint på Issah etter duellen. Men sint, det var han.

- Nei, jeg var ikke sint på ham. Jeg var sint på dommeren som ikke ga meg frispark, sier Mjelde.

Brann-kapteinen er skuffet over at de slapp inn to dødballmål mot trønderne.

- Steffen er utvilsomt fortsatt en god spiller, det viste han i dag. Men vi skal ikke slippe inn to dødball-mål, det er for dårlig av oss, sier Brann-kaptein Erik Mjelde.

Brann-trener Rune Skarsfjord mener Brann gjorde en god kamp på Lerkendal, men også han er skuffet over de to dødballmålene.

- Vi klarer å gjenskape ganske mye av midtperioden i første omgang og spiller til tider veldig bra i annen omgang. Vi har dem på gaffelen, men det er kjipt å slippe inn to sånne dødballmål. Det er ikke bra, sier Skarsfjord.