Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mjelde og Chelsea med sterk triumf i Champions League-kvartfinalen

Maren Mjelde og hennes lagvenninner i Chelsea tok et langt skritt mot semifinalespill i mesterligaen med 2-0-seier borte mot Montpellier i kvartfinalen onsdag.

Maren Mjelde og Chelsea har gode muligheter til å nå semifinalen i mesterligaen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Maren Mjelde og Chelsea har gode muligheter til å nå semifinalen i mesterligaen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seieren gir den engelske storklubben et meget godt utgangspunkt foran returkampen i London.

Både Maren Mjelde og Maria Thorisdottir spilte hele onsdagens kamp for Chelsea, men var ikke involvert i målene som skilte lagene. De sto sørkoreanske Ji So-Yun og innbytter Erin Cuthbert for i annen omgang.

Svenske Sofia Jakobsson fikk flere gode muligheter til å utligne for Montpellier, men Chelsea-keeper Hedvig Lindahl holdt målet rent. Hjemmelaget hadde to avslutninger som traff stolpen.

Chelsea kan være på vei mot storeslem denne sesongen. Laget har grep om ligatittelen og er også i semifinalen i FA-cupen.

I onsdagens andre mesterligakvartfinale ble det 0-2-tap for Frida Maanum og Linköping borte mot Manchester City. Nikita Parris og Jane Ross scoret målene.

Maanum fikk fem minutter som innbytter i kampen som ble spilt i Manchester.

De to siste kvartfinalene spilles torsdag. Da skal Caroline Graham Hansen og Ada Hegerberg i aksjon for henholdsvis Wolfsburg og Lyon.

Returkampene blir skjærtorsdag 28. mars.

(©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!