Mjelde vant i Bryne-debuten

Og Nordlies Kongsvinger tilbake på vinnersporet.

STARTET MED SEIER: Mons Ivar Mjelde sikret Bryne årets andre seier da han debuterte som trener i klubben mot Rogalands-rivalen Stavanger i dag. 
Foto:  Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
STARTET MED SEIER: Mons Ivar Mjelde sikret Bryne årets andre seier da han debuterte som trener i klubben mot Rogalands-rivalen Stavanger i dag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||To strake tap ble glemt da Kongsvinger-spillerne lekte seg med Notodden på hjemmebane i dag. 3-0-seier holder opprykksdrømmen ved like.

Tap mot Nybergsund-Trysil og Sogndal i de to siste rundene, gjorde at Kongsvinger risikerte å miste kontakt med Sogndal på tabelltopp i 1. divisjon. Men hjemme mot Notodden ble det en enkel hjemmeseier.

Kai Risholt innledet scoringsballet da han ordnet 1-0 etter å ha kommet alene med keeper like før hvilen. I annen omgang var Magnus Sylling Olsen litt heldig da han satte ballen i åpent mål. Skuddet holdt på å gå til side for målet, men gikk inn via stolpen.

Fem minutter før full tid avsluttet Edier Frejd med å legge på til 3-0 etter et flott Kongsvinger-angrep. KIL ligger på annenplass, med samme poengsum som Sogndal.

Tarjei Dales mål etter 18 minutter var alt Sogndal trengte for å få 1-0-seier over Nybergsund-Trysil, som er på tredjeplass, fem poeng bak de to tetlagene.

På motsatt side av tabellen møttes Alta og Sarpsborg til bunnduell. Vegard Braaten ble kampens store spiller. På åtte minutter i annen omgang, laget han hat-trick og sikret 3-0-seier for finnmarkingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer