Mjelde vil legge opp

Mons Ivar Mjelde er sliten, skadet og langt fra en plass i Branns startellever, og nå ønsker han rett og slett å legge opp. Les Tippeliga-notiser!

Mons Ivar Mjelde er sliten, skadet og langt fra en plass i Branns startellever, og nå ønsker han rett og slett å legge opp, skriver Bergens Tidende. Ostringen vil nå vie tida si til familien, men er i dialog med Brann om en framtid som lærer på fotballgymnaset i Bergen.

Thoresen-nei til Moss

Hallvar Thoresen har takket nei til å overta som trener i Moss. Knut Torbjørn Eggen har sagt at han gir seg etter sesongen og Østfold-klubben vil ha erstatteren klar så raskt som mulig. - Jeg fikk en henvendelse i forrige uke, men jeg ønsker ikke å forlate Skeid. Jeg har stor tro på den prosessen vi har startet her, sier Thoresen til VG. Hammarby-trener Sören Cratz og Vidar Davidsen seiler opp som de største favorittene til å få jobben.

Bergersen fristet av Start

Bodø/Glimts Tommy Bergersen er ønsket av Start, og lynvingens samboer ønsker seg til Kristiansand. Bergersen er kontraktsløs etter sesongen, men 29-åringen krever at Start rykker opp for å k omme til Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen.

Hegres siste sesong i Viking

Keepertrener Kurt Hegre er trolig inne i sin siste sesong i Vikings støtteapparat. Han har hatt stillingen i ti år, skriver Adresseavisen. Hegre fortsetter sitt engasjement som keepertrener i Norges Fotballforbund.

Sogndal i militær knipe

Sjef for Vernepliktsverket avdeling Bergen, kommandørkaptein Per-Bjørn Eilertsen, kommer til å se nærmere på enkelte Sogndal-spilleres erklærte pasifistiske holdninger. Etter at klubbens Alexander Ødegaard sa til Bergens Tidende at det ikke passet å kombinere verneplikten med fotballkarrieren, fant Eilertsen det passende å sjekke de virkelige årsakene til minst fem Sogndal-spilleres militærnekt. De kan ha pådratt seg straffansvar, skriver Bergensavisen.

Fevang får kjøre bil igjen

Odd Grenlands midtbanespiller Morten Fevang har vært uten førerkort i tre måneder etter å ha opptrådt uaktsomt da han kolliderte etter at klubben hadde tapt for Stabæk 6. mai. Onsdag fikk han «lappen» tilbake, og håper å kjøpe seg ny bil, skriver Varden. Den forrige ble totalvrak.

(NTB/Dagbladet.no)

<B>SLUTT? Mons Ivar Mjelde kan ha scoret sitt siste mål på Brann stadion. Foto: SCANPIX