Mjelde vil slippe løs overgangsfotballen på Europa

Fornøyd med gruppa.

(Dagbladet.no): Brann-trener Mons Ivar Mjelde nyter en flott høstdag i fjellet i dag, men fikk med seg trekningen av Uefa-cupgruppa underveis på turen.

- Det er en spennende gruppe. Hamburg er et lag som klinger i mine ører. Det er et godt lag fra Tyskland, sier Mjelde til Dagbladet.no.

Franske Rennes vet han ikke så mye om, mens han mener sveitsiske Basel bør være et lag det er mulig å slå.

- Når vi klarer å slå Brugge, må vi være i nærheten av Basel også, sier han.

Han er fornøyd med å få Dinamo Zagreb til Bergen.

- Zagreb ville jeg helst ha hjemme, de er nok bedre på hjemmebane enn de er borte.

Plassen i gruppespillet berget Brann borte mot Club Brugge i siste kvalifiseringsrunde. Da rullet «den røde tornadoen» fram på stadige overgangsangrep. Den resepten vil Mjelde ta med seg videre.

- Vi skal prøve å slippe løs overgangsfotballen Brann kan spille i Europa. På kontinentet er lagene ofte glad i å holde på ballen, så vi skal forsøke å kjøre kontringer og overganger, sier Mjelde.

FORNØYD: Mons Ivar Mjelde synes Brann ble trukket i en spennende gruppe i Uefa-cupen. - Det er et naturlig mål å bli blant de tre beste, sier han. Foto: Scanpix
FORNØYD: Mons Ivar Mjelde synes Brann ble trukket i en spennende gruppe i Uefa-cupen. - Det er et naturlig mål å bli blant de tre beste, sier han. Foto: Scanpix Vis mer

Og Brann-treneren er slett ikke bekymret over at de ikke trakk de aller største publikumsnavnene.

- Det er et naturlig mål å bli blant de tre beste. Og vi er i en situasjon der jeg tror vi klarer å få mye tilskuere mot alle disse lagene. Da er det viktigere å få med seg erfaringer og å forsøke å komme seg videre, sier Mons Ivar Mjelde.