Mjeldes Bryne sendte Viking ut av cupen

Straffekonk ble avgjørende på Jæren.

SUKSESSÅPNING: Mons Ivar Mjelde har full pott på sine tre første kamper som Bryne-trener, selv om den siste riktignok kom etter straffeseier over Viking i kveld.
Arkivfoto:  Svein Ove Ekornesvåg  / SCANPIX
SUKSESSÅPNING: Mons Ivar Mjelde har full pott på sine tre første kamper som Bryne-trener, selv om den siste riktignok kom etter straffeseier over Viking i kveld. Arkivfoto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Bryne - Viking 0-0, 3-2 e. str.Viking er ute av årets NM i fotball etter en høydramatisk straffesparkkonkurranse mot Bryne på Jæren i tredje runde.

Etter 120 målløse minutter endte kampen med det mest spennende i fotball, og i den sterke vinden mislyktes Viking totalt. Tre av fem straffer havnet aldri i nettet, og da kunne Ezekiel Bala bli Bryne-helt ved å sette inn 3-2 via stolpen.

- Det er alltid stort for lillebror å slå storebror. Jo eldre kampen ble, jo bedre var det for oss, for det var de som hadde presset på seg. Slik fikk vi kampen inn i vårt spor, sier keeperhelt Roger Eskeland til Dagbladet.

Han tok to av Vikings tre bom, og er imponert over at de klarte å slå Viking, etter at de måtte gjennom både ekstraomganger og straffekonk.

- Det viser en mental styrke. Og det er herlig å være keeper i straffekonk, for du har null press på deg, sier Eskeland.

Suksessåpning for MjeldeMartin Fillo, Tomasz Sokolowski og Ragnvald Soma bommet for Viking, mens Alex Ødegaard og André Danielsen satte sine. For Bryne bommet Kai Ove Stokkeland og Espen Ertzeid, mens Marius Helle og Christian Gauseth traff nettet i tillegg til Bala.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer