Mjøndalen fikk en drømmestart på Tippeliga-eventyret

Tre poeng mot Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Mjøndalen - Viking 1-0 (0-0)

(Dagbladet): Mjøndalen spilte i dag sin første Tippeliga-kamp siden 1992. Det ble et blidt gjensyn med den øverste divisjonen i norsk fotball.

For Mjøndalen tvang Viking til å legge seg bakpå fra første minutt. Da gjestene fra Stavanger så tok over spillet, gjorde trener Vegard Hansen endringer i alle ledd foran andreomgangen. Det ga resultater.

Sanel Kapidzic sørget for at nyopprykkede Mjøndalen fikk en pangstart på sin første sesong i Tippeligaen på 23 år.

- Det var deilig å vinne den første kampen. Vi hadde vært fornøyd med ett poeng også vi, men vi hadde marginene med oss. Det var en vond kamp for et slitent trenerhjerte. Spillerne kriget og viste den sammen  moralen vi hadde ifjor. Stemningen i garderoben etter kampen var nesten som etter vi slo Brann. Men vi ventet med champagnen - vi kan ikke ha champagne hver gang vi vinner, sier trener Vegard Hansen til C More.

Annullert scoring Mjøndalen gikk fryktløst inn i sin første Tippeliga-kamp i sesongen 2015. Men til tross for å ha tvunget Viking til å legge seg lavt i starten av kampen, spiste gjestene fra vestlandet seg inn i kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.