NY SPILLER INN: Mjøndalen står ti kamper uten seier i eliteserien, og har vært på jakt etter forsterkninger i sommer. Fredag ble Vancouver Whitecaps-spilleren Erik Hurtado (t.v) klar for klubben på lån. Foto: Anne-Marie Sorvin/USA TODAY/NTB Scanpix
NY SPILLER INN: Mjøndalen står ti kamper uten seier i eliteserien, og har vært på jakt etter forsterkninger i sommer. Fredag ble Vancouver Whitecaps-spilleren Erik Hurtado (t.v) klar for klubben på lån. Foto: Anne-Marie Sorvin/USA TODAY/NTB ScanpixVis mer

Mjøndalen låner MLS-spiss

Vancouver Whitecaps-spiller Erik Hurtado klar for klubben.

Mjøndalen står ti kamper uten seier i eliteserien, og har vært på jakt etter forsterkninger i sommer. Fredag ble Vancouver Whitecaps-spilleren Erik Hurtado klar for klubben på lån.

Den nyopprykkede eliteserieklubben har slitt med å få scoringer fra spissplass i årets sesong. Vegard Hansen håper Hurtado blir løsningen på problemet. 24-åringen er bekreftet klar på utlån.

- Vi henter Erik fordi vi tror han vil kunne friske opp vårt angrepsspill. Han har fart og entusiasme som vi trenger, sa sportssjef Kenneth Karlsen til klubbens hjemmeside.

Amerikaneren kom til Vancouver foran 2013-sesongen. Han har startet 29 av de 59 opptredenene angriperen har hatt for den canadiske klubben.

- Dette er en god mulighet for Erik til å spille kamper, noe som er viktig for alle unge spillere. Erik er og vil fortsatt være et viktig medlem av vår klubb og vi ser fram til å følge hans utvikling under utlånet i Norge, sa Vancouver-trener Carl Robinson til klubbens hjemmeside.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram