Mjøndalen skremmer ingen, men å skape ellevill glede er en øvelse laget behersker

Mjøndalen fortsetter å tro på et liv i Tippeligaen. Det er ikke sansynlig, men det er dem vel unt.

MØTER BRANN: Etter 120 minutter ble det klart at det er Mjøndalen som møter Brann til kamp om plass i neste års Tippeliga. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
MØTER BRANN: Etter 120 minutter ble det klart at det er Mjøndalen som møter Brann til kamp om plass i neste års Tippeliga. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MJØNDALEN (Dagbladet): • Mjøndalen-Bærum 4-1 e.e.o.

Utlikningen til 1-1 kom nesten tre minutter på overtid (Magnus Sylling Olsen). Deretter ble Mjøndalen redusert til 10 mann (Christian Gauseth direkte rødt kort). Og da Joachim Olsen Solberg banket inn 3-1 fra straffemerket hadde Bærum en utespiller i mål (Bobby Warshaw fikk jobben da keeper Flasza ble utvist).

Da toppscorer Sanel Kapidzic avsluttet en ellevill fotballkamp til 4-1 var han borte også.

NOEN FOTBALLKAMPER HAR alt. Denne hadde veldig mye. Så mye at Bærum, 1. divisjons minste klubb, skulle møte Brann da klokka passerte 90 pluss to minutter i Mjøndalen. Men en siste dødball reddet hjemmelaget. Og når du ser hvordan Mjøndalen har planlagt for opprykk er det akkurat som det skal være.

JEG HØRER MJØNDALEN-TRENER Vegard Hansen si dette er den sprøeste fotballkampen han har vært med på, og jeg skjønner ham godt. Når et mulig tippeligaopprykk ligger i potten, og du egentlig er død og begravet etter 90 minutter, blir slike dramaer ekstra dramatiske. Og det er viktig for en klubb som Mjøndalen å endelig nå det siste steget i en kvalifisering, etter noen år med tunge nedturer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer