Mjøndalen snudde dramatisk kamp mot Bærum - møter Brann

Sikret ekstraomganger med scoring på overtid.

MØTER BRANN: Mjøndalen vant 4-1 over Bærum etter en dramatisk kamp, og skal møte Brann to ganger, for å avgjøre hvem som får den siste plassen i Tippeligaen neste år. 
Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
MØTER BRANN: Mjøndalen vant 4-1 over Bærum etter en dramatisk kamp, og skal møte Brann to ganger, for å avgjøre hvem som får den siste plassen i Tippeligaen neste år. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mjøndalen sikret ekstraomganger hjemme mot Bærum tre minutter på overtid. Like etterpå ble Christian Gauseth utvist, men vertene ble likevel for sterke og vant 4-1.

- Det var helt uvirkelig, den sprøeste fotballkampen jeg har vært med på, sa Mjøndalen-trener Vegard Hansen til TV 2 etter kampen.

Det så lenge svart ut for Mjøndalen med tanke på å ta seg videre i kvalifiseringen til eliteserien. I en jevnspilt kamp var hjemmelaget best i store perioder av kampen, men det klarte ikke å omsette sine muligheter.

Først da det gjensto et kvarters spill det ble ordentlig dramatikk i oppgjøret. Bærums Tokmac Nguen fikk slått inn fra skrått hold etter passivt forsvarsspill. Han fant Kristoffer Tollås, som kunne blitt den store helten da han fikk pirket ballen i mål.

Scoret på overtid Det så ut til å gå mot Bærum-seier, men Mjøndalen presset på. På corner sendte vertene opp alt de hadde, til og med keeper Ivar Andreas Forn tok turen opp. Først reddet gjestene på strek, men hjemmelaget beholdt ballen og fikk den inn i boksen igjen. Da fikk Magnus Sylling Olsen kranglet ballen i mål via en Bærum-spiller, og han sendte Mjøndalen Stadion til himmels tre minutter på overtid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer